Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Γκούντγιονσεν κι αν γέρασε…!! (video)


Μπορεί να ‘χει πατήσει τα 37, αλλά ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν παραμένει… μάχιμος. Με πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ (που έγραψε ιστορία), η Ισλανδία πέρασε άνετα 2-0 από το Καζακστάν.

Ο Γκούντγιονσεν κι αν γέρασε… (video)
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το κατάξανθο μαλλί του δύσκολα θ’ ασπρίσει. Αυτό που επίσης αποκλείεται όμως, είναι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν να ξεχάσει το τόπι.

Παρόλο που βαδίζει αισίως προς τα 37, Ισλανδός παραμένει σημαντικός για την εθνική του ομάδα κι έδωσε μια ακόμη απόδειξη γι’ αυτό στο Καζακστάν.

Στην πρώτη φάση που βρέθηκε σε θέση βολής ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Μπόλτον τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Δεν άνοιξε λοιπόν απλά το δρόμο για την άνετη νίκη των Ισλανδών, που σφραγίστηκε με δυο γκολ του Μπιάρνασον πριν το ημίχρονο και στη λήξη του αγώνα (3-0).

Αλλά έγραψε ιστορία κι ο ίδιος, μετατρεπόμενος στον τέταρτο γηραιότερο παίκτη που έχει σκοράρει σε προκριματική φάση Euro, μετά τους Γιάρι Λιτμάνεν, Τζον Όλντριτζ και Κράσιμιρ Μπαλάκοφ.

Κατόπιν όλων αυτών, η Ισλανδία επέστρεψε με άνεση στις επιτυχίες -μετά την ήττα απ’ την Τσεχία- και διατηρώντας ανέπαφη την εστία της σε όλα τα υπόλοιπα ματς πλην αυτού, την έπιασε στην πρώτη θέση (εν αναμονή και του βραδινού παιχνιδιού της με τη Λετονία).






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: