Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Κέιν: «Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου»!

Ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας εμφανίστηκε ο Χάρι Κέιν, σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κέιν: «Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου»!
Δεν μπορούσε ο Χάρι Κέιν να συγκρατήσει τη χαρά του για το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, στο νικηφόρο παιχνίδι επί της Λιθουανίας για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να σκοράρει μόλις σε 79 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας τα social media να… παραληρήσουν με το επίτευγμά του.

«Ουάου! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα!», ήταν η λεζάντα του 22χρονου φορ στο Instagram και στη συνέχεια έγραψε στο Twitter:

«Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου με διαφορά! Είμαι περήφανος που κατάφερα να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου και να σκοράρω. Είναι απλά κάτι μοναδικό. Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Δείτε τι έγραψε σε Instagram και Twitter



Wow words can't describe that feeling! #england



















Harry Kane         @hkane28
Best night of my life by far! So proud to have made my debut and to score is just something else! Had dreams of that moment for many years!

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: