Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ίβιτς: «Ποδοσφαιρικός πατέρας μου ο Σάντος»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Φερνάντο Σάντος μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς, δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται σήμερα σε μέσα της πατρίδας του.

Η εθνική ομάδα της Σερβίας αγωνίζεται κόντρα στην Πορτογαλία και ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και τον ομοσπονδιακό προπονητή των Ιβήρων και πρώην του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τον οποίον χαρακτήρισε ως ποδοσφαιρικό του πατέρα:

«Μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως ήταν ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Μου έμαθε τόσα πολλά κι έξυπνα πράγματα, που ήταν αναπόφευκτο να μη γίνουμε -και να παραμείνουμε- φίλοι. Για 1,5 χρόνο συνεργαστήκαμε και στην Αθήνα, έπειτα από δύο σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Εκείνες οι μέρες μου φέρνουν τις καλύτερες αναμνήσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του Ίβιτς.

«Εχει κάνει μία σπουδαία καριέρα και είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκα. Είναι τελειομανής και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια. Είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ομάδα του και οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για την προετοιμασία του αγώνα με τη Σερβία», πρόσθεσε ο νεαρός τεχνικός.

Οσο για τις πιθανότητες των Σέρβων να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα: «Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Γνωρίζω το στυλ του Ράντοβαν Κούρσιτς και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα δείτε μία πραγματική μάχη στον αγωνιστικό χώρο». 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: