Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αθανασούλας: «Η τελευταία μας ευκαιρία»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πανελευσινιακό στο ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ προκειμένου να μείνει στο παιχνίδι της παραμονής στην Basket League, όπως τόνισε ο Γιάννης Αθανασούλας στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αθανασούλας: «Η τελευταία μας ευκαιρία»
Ως την τελευταία ευκαιρία του Πανελευσινιακού να αυξήσει τις πιθανότητές του για παραμονή στην κατηγορία χαρακτήρισε το ματς με τον ΚΑΟΔ ο Γιάννης Αθανασούλας στο Blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο 28χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η εμφάνιση αυτή θα είναι οδηγός προκειμένου να έρθει η νίκη που θα βάλει ξανά την ομάδα της Ελευσίνας σε τροχιά παραμονής.

«Καλησπέρα σε όλους,

Δυστυχώς για εμάς την περασμένη αγωνιστική δεν τα καταφέραμε απέναντι στον ΠΑΟΚ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς. Για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι πετάξαμε ένα ημίχρονο και στο δεύτερο κάναμε υπερπρο0σπάθεια για να το γυρίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή και έμπειρη ομάδα και κάθε φόρα που βρισκόμασταν κοντά στο σκορ έβρισκε τον τρόπο να μεγαλώνει το προβάδισμα του.

Από εκεί και πέρα αυτό το Σάββατο έχουμε ίσως την τελευταία μας ευκαιρία ώστε να πάρουμε την νίκη για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για παραμονή στην κατηγορία. Πάμε να παίξουμε έναν τελικό για εμάς σε μια δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Η υπερπροσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου θα αποτελέσει τον οδηγό για εμάς στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Έχουμε φέρει τους εαυτούς σε πολύ δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να βρούμε τα ψυχολογικά αποθέματα να κάνουμε αυτήν την τόσο σημαντική νίκη για εμάς
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: