Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κινγκ: «Κορυφαίος πλέι μέικερ της Ευρώπης ο Διαμαντίδης»

Ο περιορισμός του Δημήτρη Διαμαντίδη είναι «κλειδί» για την Άλμπα αν θέλει να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Άλεξ Κινγκ.

Κινγκ: «Κορυφαίος πλέι μέικερ της Ευρώπης ο Διαμαντίδης»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αναμετράται απόψε με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά η Άλμπα έχοντας νικήσει χθες τον Ερυθρό Αστέρα σκέφτεται ήδη τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής του Top 16 στο ΟΑΚΑ, όπου με νίκη γίνεται φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

«Δεν περιμέναμε να φτάσουμε να διεκδικούμε την πρόκριση σε αυτό το σημείο της σεζόν. Έχουμε ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά δεν πρέπει να αγχωνόμαστε. Από την πλευρά μας πρέπει να πάμε χωρίς πίεση να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό στην Αθήνα», δήλωσε ο αρχηγός της Άλμπα, Άλεξ Κινγκ.

Ο Γερμανός φόργουορντ στάθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Θα πρέπει να περιορίσουμε τον καλύτερο πλέι μέικερ της Ευρώπης. Να τον αντιμετωπίσουμε με ομαδική προσπάθεια, ώστε να νιώθει διαρκώς την πίεση πάνω του. Αν καταφέρουμε να τον βγάλουμε εκτός παιχνιδιού, έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: