Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο φιλόδοξος Γουίλμπεκιν και η πρωτοποριακή φανέλα!!

Μεγάλες βλέψεις με την ΑΕΚ έχει ο Σκότι Γουίλμπεκιν. «Να φτάσουμε μέχρι τέλους, αν γίνεται», δήλωσε κατά την παρουσίασή του. Κοντομάνικη εφαρμοστή φανέλα εγκαινιάζει η «Ένωση».

Ο φιλόδοξος Γουίλμπεκιν και η πρωτοποριακή φανέλα

«Είμαι μία εβδομάδα στην Ελλάδα και στην Αθήνα, μου αρέσει η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, αλλά και ο προπονητής μου, οι οποίοι με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι μου κόντρα στον Άρη και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με το συγκεκριμένο τιμ, αλλά και με τέτοιους συμπαίκτες», τόνισε ο 22χρονος γκαρντ. «Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζουμε, όλοι θέλουν να κερδίζουν. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, ο απώτερος σκοπός θα ήταν σίγουρα να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίζουμε συνεχώς. Προφανώς ο σκοπός είναι να πάμε μέχρι τέλους. Όταν μίλαγα με τον Μενσά-Μπονσού ήταν αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και σε παιχνίδια, όπως αυτά με την Κηφισιά και τον Κολοσσό, δείχνουμε ότι μπορούμε».

inner

Όσο για το αν βλέπει την ΑΕΚ σαν σκαλοπάτι για το ΝΒΑ, είπε: «Το πρωτάθλημα εδώ είναι σε καλύτερο επίπεδο από αυτό της Αυστραλίας, είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα. Σίγουρα μετά από αυτή τη χρονιά θα σκεφτώ τη θα κάνω στην καριέρα μου, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στην ΑΕΚ», προσθέτοντας πως «… δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα, αλλά ο αγαπημένος που πόιντ γκαρντ είναι ο Στέφαν Κάρι».

Προερχόμενος από το κολέγιο της Φλόριντα, γνωρίζει τον Νικ Καλάθη. «Μιλήσαμε κάποιες φορές, αλλά πριν έρθω στην ΑΕΚ, δεν μιλήσαμε», ξεκαθάρισε.

Η έκπληξη της παρουσίασης ήρθε από την εμφάνιση του Ποπς Μενσά Μπονσού, που φορούσε τη νέα αμάνικη εφαρμοστή φανέλα της ΑΕΚ. «Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα συνεργασία. Η φανέλα με μανίκι έρχεται από το ΝΒΑ. Οι περισσότερες ομάδες εκεί το κάνουν. Είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη που το κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Πέντε λεπτά την φοράω, κάνω κάποιες κινήσεις και φαίνεται άνετη. Και στην προπόνηση με μανίκι κάνω προπόνηση, άρα δεν έχω πρόβλημα. Μπαίνουμε στη νέα εποχή με νέο στυλ και μακάρι να μας βοηθήσει», είπε ο Βρετανός σέντερ.

Όσο για τον Σκότι Γουίλμπεκιν, ανέφερε: «Όταν ήρθε ο Σκότι, μπήκε και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Πρέπει να το δούμε και στο παρκέ αυτό όμως. Είναι ηγετικός ως πλέι μέικερ, παίζει καλή άμυνα. Τώρα πιστεύω ότι είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί με τον κάθε αντίπαλο. Μέχρι το τέλος θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

Τη νέα φανέλα παρουσίασαν ο πρόεδρος της FILA Ελλάδας, Αλέξης Χατζόπουλος, και ο σύμβουλος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Γιάννης Δουβής.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: