Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Σιμόες: «Στην κορυφή με την ΑΕΚ»

Βέβαιος για την επιλογή του να μεταγραφεί στην ΑΕΚ, αλλά και την επιτυχία της στο εγγύς μέλλον δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες. «Θα δέσουμε καλά με Γιόχανσον», είπε ο Πορτογάλος μέσος.

Σιμόες: «Στην κορυφή με την ΑΕΚ»

Αναλυτικά, ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για:

-τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Έμαθα για το ενδιαφέρον προς το τέλος Δεκεμβρίου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχα προτάσεις από την Πορτογαλία, την Ισπανία και από αλλού. Ακόμη και μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής μου στην ΑΕΚ με προσέγγισαν ομάδες, όμως ξεκαθάρισα πως έχω υπογράψει και ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα. Δεν με απασχολεί κάτι άλλο».

-το τι έμαθε για την ΑΕΚ: «Δεν ήξερα πολλά πράγματα, αλλά ρώτησα, έμαθα και συνεχίζω να μαθαίνω. Είδα και πολλά βίντεο στο YouTube με τον κόσμο μας και παλαιότερα παιχνίδια και αυτό με βοήθησε να σιγουρευτώ πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο κ. Μιλοβάνοβιτς μού έδειξε πως στην ΑΕΚ χτίζεται κάτι πολύ καλό και πως η ομάδα επιστρέφει στη Super League για να στεφθεί άμεσα πρωταθλήτρια. Έμαθα για το νέο γήπεδο, τον πρόεδρο, τον κόσμο, την ιστορία και είπα το ‘ναι’ με σιγουριά. Ο κόσμος πρέπει να παραμείνει πιστός στην ομάδα και να ξέρουν πως στην ΑΕΚ φτιάχνεται κάτι πάρα πολύ καλό, για να έρθει η ομάδα ξανά στην κορυφή. Είμαι σίγουρος πως αυτή η στιγμή θα έρθει πολύ σύντομα».

-τους στόχους του: «Μέχρι στιγμής στην καριέρα μου δεν έχω καταφέρει να κατακτήσω έναν τίτλο ή να αγωνιστώ στο Champions League και η προοπτική της ΑΕΚ μου τα προσφέρει και τα δύο. Αυτός είναι και ο λόγος που την επέλεξα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νέα σελίδα. Δεν έρχομαι στην ΑΕΚ περαστικός, να παίξω 1-2 χρόνια και να φύγω. Θέλω να μείνω για χρόνια στην ομάδα και να πετύχω τους στόχους μου μέσα από αυτή».

-τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Τον παρακολούθησα, ήταν κάτι τρομερό και τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω συναντήσει ξανά. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά ζήλεψα που δεν ήμουν κι εγώ στο γήπεδο. Μια άτυχη στιγμή έφερε το αποτέλεσμα και πιστεύω δεν ήταν δίκαιο. Του χρόνου πιστεύω πως θα έχουμε πιο δυνατή ομάδα και τα πράγματα θα είναι διαφορετικά όταν συναντηθούμε και πάλι με τον Ολυμπιακό».

-την επικείμενη συνεργασία με τον Γιόχανσον: «Είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται στον άξονα με εξαιρετικά στοιχεία. Κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και πιστεύω πως θα δέσουμε καλά στο κέντρο και το αποτέλεσμα θα είναι ατό που θέλουμε εμείς, αλλά και ο κόσμος».

-την εθνική Πορτογαλίας: «Στην εθνική υπάρχει ο κ. Σάντος που γνωρίζει πολύ καλά την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Και ξέρω ότι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα παιχνίδια της. Οπότε νομίζω πως μέσα από την ΑΕΚ θα έχω την ευκαιρία μου να διεκδικήσω θέση στην εθνική, κάτι που αποτελεί έναν από τους στόχους μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: