Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Απίστευτο ξύλο μεταξύ παικτών στη Σικελία! (video)

Την κουλτούρα της βίας που  θεωρείται από τα  παραδοσιακά «προϊόντα» της Σικελίας   τίμησαν οι ποδοσφαιριστές και όχι μόνον δύο ομάδων του μεγάλου νησιού της Ιταλίας  σε μία σοκαριστική ομολογουμένως γενική σύρραξη στη φυσούνα προς τα αποδυτήρια αποδυτήρια.
Η μάχη   έλαβε χώρα  αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης  της  Βιτόρια με την Πατέρνο για το πρωτάθλημα Ετσελένζα της Σικελίας είχε διακόψει το παιχνίδι λόγω των πολλών κόκκινων καρτών τις οποίες είχε  αναγκαστεί να μοιράσει στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές για βίαια μαρκαρίσματα στη διάρκεια του. Και ενώ οι παίκτες πήγαιναν στα αποδυτήρια  ξαφνικά έγινε ο κακός χαμός με τους αντιπάλους να επιδίδονται σε αναμετρήσεις πολεμικών τεχνών, με γροθιές, κλωτσιές και μονομαχίες σώμα με σώμα στις οποίες έλαβαν μέρος οι περισσότεροι …διερχόμενοι.  Με τους ελάχιστους ειρηνοποιούς να αδυνατούν να παρέμβουν αποτελεσματικά. Τα  έκτροπα καταγράφηκαν από κάμερα  κλειστού κυκλώματος  και η ομοσπονδία  ποδοσφαίρου της Ιταλίας μοίρασε για αυτό το λόγο αποκλεισμούς 59 αγωνιστικών , 36 εκ των οποίων στην γηπεδούχο και 23 στην Πατέρνο.
Ένας από τους …μαχόμενους  σωριάστηκε στο διάδρομο ακετά σοβαρά τραυματισμένος και χρειάστηκε να διακομιστεί σε τοπικό νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και βαριά θλάση στο θώρακα.
Τα δύο σωματεία …απειλούν να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα μετά τις ποινές την έκταση των οποίων αμφισβητεί διοικητικό στέλεχος της γηπεδούχου Βιτόρια αλλά παρακολουθώντας κανείς το βίντεο της μάχης μάλλον εκτιμά ότι  θα έπρεπε να πουν και ευχαριστώ κάποιοι από τους δράστες.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: