Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Πρίφτης: «Δυνατοί και συγκεντρωμένοι απέναντι στην ΑΕΚ»

Συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ο Άρης για να μπορέσει να πάρει τη νίκη. Αυτό υποστήριξε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Δυνατοί και συγκεντρωμένοι απέναντι στην ΑΕΚ»
Συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ο Άρης για να μπορέσει να πάρει τη νίκη. Αυτό υποστήριξε ο Δημήτρης Πρίφτης, τεχνικός των κίτρινων για το παιχνίδι της ομάδας του επισημαίνοντας τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του.

Ποια είναι αυτά; «Το τέμπο του παιχνιδιού, η σκληρότητα στην άμυνα, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα είναι στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα», ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά όσα είπε στο esake.gr:

- Πόσο κρίσιμο και καθοριστικό θεωρείτε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με δεδομένα ότι βρίσκεστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και η ΑΕΚ απέχει δύο βαθμούς από την ομάδα σας;

«Κάθε παιχνίδι έχει βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Προσεγγίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα, άρα λοιπόν είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι προκειμένου να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας».

- Η ΑΕΚ διαθέτει παίκτες με παραστάσεις στην Ευρωλίγκα και συνήθως είναι πολύ παραγωγική στην έδρα της. Πως σκοπεύετε να την αντιμετωπίσετε;

«Η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλό και βαθύ ρόστερ με παίκτες έμπειρους που διαθέτουν μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού στους οποίους βασίζεται το παιχνίδι της ΑΕΚ».

- Πού θα βασιστεί ο Άρης για να φτάσει στην νίκη την Κυριακή;

«Το τέμπο του παιχνιδιού, η σκληρότητα στην άμυνα, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα είναι στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: