Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Λίντεν: «Είμαι υπερήφανος»

Στην εμφάνιση που έκανε ο Κολοσσός για 30 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Τομ Λίντεν, στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως το ερχόμενο ματς κόντρα στα Τρίκαλα είναι κομβικό για τα πλέι οφ.

Λίντεν: «Είμαι υπερήφανος»
Την εμφάνιση του Κολοσσού κόντρα στην ΑΕΚ σχολίασε ο Τομ Λίντεν, στο προσωπικό του Blog στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΚΕ.

Ο 27χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στην περασμένη ήττα, ενώ υπογράμμισε πως οι Ροδίτες πρέπει να επανέλθουν στις νίκες στο ματς με τα Τρίκαλα, χαρακτηρίζοντάς το ματς κλειδί για την είσοδο στα play off.

Αναλυτικά:

«Γεια σας και πάλι!

Το περασμένο Σάββατο είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, έχοντας τον έλεγχο του ματς, αλλά στο τελευταίο επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να πετύχει πάνω από 30 πόντους. Μάλιστα, όταν ακόμα πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ, δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε πολύ στο σκορ και να πάρουμε τη νίκη. Όμως, είμαι υπερήφανος για την εμφάνιση που κάναμε, για αυτά τα 30 λεπτά.

Τώρα, έχουμε το τελευταίο μας παιχνίδι πριν από τη μεγάλη διακοπή για το Πάσχα, αλλά θα είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας. Τα Τρίκαλα είναι δυνατά στο γήπεδό τους και έχουν πολύ καλή στήριξη από τον κόσμο τους. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, καθώς εάν θέλουμε να συμμετάσχουμε στα playoffs αυτό το ματς θα είναι “κλειδί”.

Όπως πάντα, η άμυνα είναι το παν για εμάς, καθώς δεν σκοράρουμε πάντα πολύ, γι’ αυτό θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Η προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα κύλησε ως συνήθως. Ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, ενώ ο αρχηγός επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και επιτέλους είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί.

Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, ώστε να έχουμε το χρόνο να γιορτάσουμε το Πάσχα με ένα καλό μομέντουμ και στη συνέχεια να μπούμε στην τελική ευθεία για τα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Τομ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: