Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Μαυροειδής: «Μας έφυγε ένα βάρος»

Ανακουφισμένος από τη νίκη επί των Τρικάλων που απομάκρυνε κάθε κίνδυνο υποβιβασμού δηλώνει ο Δημήτρης Μαυροειδής, που θέτει τώρα στόχο για τη Νέα Κηφισιά τη νίκη στο Ρέθυμνο.

Μαυροειδής: «Μας έφυγε ένα βάρος»
Αναλυτικά, ο διεθνής σέντερ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Επιτέλους χαμογελάσαμε! Μετά από πολύ καιρό η ομάδα μου νίκησε συνδυάζοντας μάλιστα αυτή τη νίκη και με πολύ καλό μπάσκετ. Η νίκη επί των Τρικάλων μας ανέβασε ψυχολογικά καθώς μετά από πολύ καιρό η καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις βγήκε και μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα μας έφυγε ένα πολύ μεγάλο άγχος, αυτό της υποψίας να κινδυνεύσει η ομάδα και πλέον θα προσπαθήσουμε μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να τελειώσουμε τη χρονιά με μια καλή εικόνα.

Φυσικά καταλυτικό ρόλο στη νίκη και την καλή εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου, έπαιξε και η επιστροφή του Νίκου Λιακόπουλου. Ο Νικόλας είναι πάρα πολύ σημαντικός στην λειτουργία της ομάδας και μας είχε λείψει πολύ ένα μήνα τώρα.

Την εβδομάδα που μας πέρασε η αλήθεια είναι πως έβλεπες τα πρόσωπα στις προπονήσεις περισσότερο χαμογελαστά από τις προηγούμενες εβδομάδες, αν και ο κόουτς Παπαθεοδώρου με την σκληρή δουλειά και τις δυνατές προπονήσεις φρόντισε να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και να μην μας αφήσει να ξεφύγουμε από το στόχο μας καθώς μας περιμένει μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή στο Ρέθυμνο. Και η αποστολή μας είναι δύσκολη όχι γιατί πάμε να ψάξουμε και να πιάσουμε το Σήφη τον Κροκόδειλο, αλλά γιατί παίζουμε στην έδρα μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Basket League.

Ο ΑΓΟΡ είναι μια ομάδα που έχει διατηρήσει την φιλοσοφία που είχε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή να παίζει πολύ καλά στο τρανζίσιον, είναι πολύ καλή στο ανοικτό γήπεδο και παράλληλα έχει βελτιώσει πολύ το παιχνίδι της στο 5 εναντίον 5, παίζοντας πολύ μεθοδικά και εκμεταλλευόμενη τις ικανότητες που έχουν οι παίκτες της σε ατομικό επίπεδο.

Εάν θέλουμε να φύγουμε νικητές από την Κρήτη θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να δείξουμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα μας, και μεγάλη μαχητικότητα και πάθος στις μονομαχίες μας στο ένας εναντίον ενός.

Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα βγάλει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και θα μπορέσουμε να φύγουμε νικητές, όπως άλλωστε κάναμε και πέρσι. Εάν τα καταφέρουμε ίσως μετά ασχοληθώ και λίγο με την ανεύρεση του Σήφη!!

Καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο λοιπόν και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο καθώς θα τα ξαναπούμε μετά τις γιορτές
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: