Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΕΚ… στην αναμονή!!

Τη στιγμή που η ΑΕΚ περιμένει την επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς από τη Βραζιλία και την απόφαση για την τιμωρία της,ο Τραϊανός Δέλλας καταστρώνει τα πλάνα για τον αγώνα με την Καλλιθέα στον Ταύρο.

ΑΕΚ… στην αναμονή
Στο… περίμενε βρίσκεται η ΑΕΚ αυτές τις μέρες. Δεν είναι μόνο η κρίσιμη συνάντηση για το γήπεδο, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και του Δήμου, που θα γίνει τη Δευτέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν ακόμη την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από τη Βραζιλία με… μεταγραφικά νέα.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν μια ανησυχία για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ποινής (υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο, ενώ υπάρχει και κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα), ενώ δεν… καλύφθηκαν από την πειθαρχική δίωξη στους Περέιρα και Κασάμι.

Στο μεταξύ, η άφιξη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από τη Βραζιλία αναμένεται μέχρι την Τρίτη. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει παρακολουθήσει τον Λούκα κι έκανε επαφές με τον ίδιο και την Κρισιούμα, ενώ έχει τσεκάρει κι άλλους παίκτες. Πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα δεν θα ληφθεί καμία απόφαση.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Τραϊανός Δέλλας προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα στο δύσκολο γήπεδο του Ταύρου. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μάνταλος, Μπρέσεβιτς και Ζόριτς, αλλά και οι διεθνείς Μπακάκης, Τζανετόπουλος και Γροντής. Φαβορί για την ενδεκάδα και μια θέση πίσω από τον Αραβίδη είναι ο Ντακόλ, ενώ ο Κορδέρο θα είναι μάλλον στην αποστολή, αλλά όχι και στο βασικό σχήμα. Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Ανέστης ή Βούρας, Σοϊλέδης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Ντακόλ και Αραβίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: