Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ερωτηματικά για Χολέμπας!!

Τη στιγμή που ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής λόγω τραυματισμού (όπως τουλάχιστον ανέφερε η επίσημη ενημέρωση), ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως προπονείται κανονικά με τη Ρόμα.

Ερωτηματικά για Χολέμπας
Νέα που τουλάχιστον δημιουργούν απορίες έρχονται από την Ιταλία για τον Χοσέ Χολέμπας. Τη στιγμή που ο διεθνής αριστερός μπακ αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής για το ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, με την επίσημη δικαιολογία να κάνει λόγο για κάκωση αριστερού ημιθωρακίου, ο ίδιος-σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ-συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Ρόμα!

Μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο 30χρονος άσος έχει αγωνιστεί μόνο σε έναν αγώνα με την Εθνική, με τη Ρουμανία στο «Καραϊσκάκη» στην πρεμιέρα των προκριματικών του 2016, όταν μάλιστα έκανε το πέναλτι που απέφερε την ήττα. Στα επόμενα ματς ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ενώ τώρα τα όσα ακούγονται από την Ιταλία έρχονται να ενισχύσουν το σενάριο που θέλει τον Χολέμπας να μη δείχνει πλέον την ίδια διάθεση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: