Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Θέλει Γκόμες ο Μουρίνιο, στη… γωνία και ο Φαν Χάαλ!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται ο μέσος της Βαλένθια, Αντρέ Γκόμες, με την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και τον Λουίς Φαν Χάαλ να παρακολουθούν… διακριτικά τις εξελίξεις.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά ένα χαφ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι και ο άσος των «νυχτερίδων» είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει.
Πάντως η προσπάθεια των «μπλε» να κάνουν κάτοικο Λονδίνου τον 21χρονο Πορτογάλο μόνο απλή υπόθεση δεν πρόκειται να είναι, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Βαλένθια φέρεται να ζητά το ποσό των 36 εκατομμυρίων λιρών για να αποδεσμεύσει τον παίκτη.
Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον Γκόμες, το όνομα του οποίοι έχει τσεκάρει και ο Λουίς Φαν Χάαλ για τον άξονα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αν πάντως η ισπανική ομάδα πειστεί να προχωρήσει στην πώληση του νεαρού άσου, η Τσέλσι μοιάζει να έχει το προβάδισμα, καθώς ο μέσος της Βαλένθια φέρεται να προτιμά μια ενδεχόμενη μετακόμιση στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Ο Γκόμες, ο οποίος μετρά φέτος 28 συμμετοχές και 4 γκολ σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Κύπελλο, αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο από τη Μπενφίκα, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 13,2 εκατομμύρια λίρες.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: