Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Καπετάνος: «Στόχος μας η διάκριση στο Κύπελλο»

Τη συμμετοχή της Skoda Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ως μεγάλο στόχο της ομάδας ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ στην 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Καπετάνος: «Στόχος μας η διάκριση στο Κύπελλο»
Την συλλογική επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει στη Skoda Ξάνθη και μετά τις δικές του ατομικές διακρίσεις έχει σε πρώτο πλάνο ο Παντελής Καπετάνο, όπως δήλωσε κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ στην 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, ο διεθνής φορ τόνισε πως ο μεγάλος στόχος όλων στον ακριτικό σύλλογο είναι η παρουσία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καπετάνος κατά τη βράβευσή του

Για το γκολ που είχε πετύχει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Ήταν ένα όμορφο γκολ, όχι το ομορφότερο που έχω πετύχει, απλά έτυχε αυτή την αγωνιστική να είναι το καλύτερο. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας που ήταν η νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ επί του Παναιτωλικού. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί για να φτάσει η μπάλα στον επιθετικό χρειάζεται συλλογική δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις συμμετοχές και τα γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα με τη φανέλα της Skoda Ξανθης:

«Έχω αποδείξει την αξία μου όταν είμαι υγιής. Στην Ξάνθη δεν έχω κανένα τραυματισμό. Δεν στέκομαι στα προσωπικά ρεκόρ και τους αριθμούς. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η συλλογική προσπάθεια και οι επιτυχίες της ομάδας. Εκεί εστιάζω και αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά και αναφέρομαι σ’ αυτό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και σ’ αυτό με τον Ηρακλή για το κύπελλο. Μέσα από την ομαδική δουλειά και το ομαδικό πνεύμα θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Μεγάλος στόχος είναι ο τελικός Κυπέλλου».

Για την Εθνική Ελλάδας και το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, πιστεύω ότι ο κάθε αθλητής έχει να κερδίσει πράγματα. Οι κλήσεις σε μία Εθνική ομάδα είναι κάτι που αποφασίζεται από του αρμόδιους. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δύσκολο παιχνίδι με την Ουγγαρία».

*** Στη συνέχεια η ξανθιώτικη ομάδα ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού, σειρά είχαν οι ασκήσεις δύναμης και τακτικής με το τεχνικό επιτελείο να δίνει διαφορετικές οδηγίες στα γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Μπέρτος καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: