Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

«Ενδεκαδάτοι» Κονέ-Φετφατζίδης!

Φανέλα βασικού στους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Φετφατζίδη σκέφτεται να δώσει ο Σέρχιο Μαρκαριάν. «Διαβασμένοι» από τα… σπίτια τους οι διεθνείς για το ματς με την Ουγγαρία.

«Ενδεκαδάτοι» Κονέ-Φετφατζίδης
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μίνι-προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ουγγαρία την Κυριακή στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Πρωταρχικός στόχος του Σέρχιο Μαρκαριάν είναι η τόνωση της ψυχολογίας των διεθνών, οι οποίοι καλούνται να κάνουν ένα… θαύμα για να μπορέσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή στα προκριματικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός είχε καταλήξει σε έξι ποδοσφαιριστές και σε αυτούς προστέθηκαν από χθες άλλοι δύο.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός προπονητής είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Μαλωνά, Τοροσίδη, Αθανασιάδης και Χριστοδουλόπουλο. Πλέον σε αυτούς – σύμφωνα με τη SportDay – προστέθηκαν ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Φετφατζίδης, κάτι που σημαίνει που παίζονται τρεις θέσεις για την ενδεκάδα.

Αυτή του αριστερού μπακ (Σταφυλίδης ή Τοροσίδης αν πάει ο Παπασταθόπουλος δεξιά) και άλλες δύο στα χαφ, τις οποίες φαίνεται να διεκδικούν σε πρώτη φάση οι Σάμαρης, Ταχτσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος, αλλά πάντα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και την περίπτωση του Κατσουράνη.

«Διαβασμένοι» από τα… σπίτια τους

Πολύ πριν ταξιδέψει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στην Αυστρία το προπονητικό επιτελείο είχε στείλει dvd στους διεθνείς, ώστε να δουν αγώνες με τους Ούγγρους στις τηλεοράσεις των σπιτιών τους! Όπως γράφει η SportDay, στόχος ήταν να ξέρει κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής τον αντίπαλό τους.

Για παράδειγμα, οι δεξιοί μας οπισθοφύλακες να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τους δικούς τους αριστερούς χαφ, να ξέρουν οι κεντρικοί μας χαφ τους αντίστοιχους δικούς τους, να ξέρουν οι επιθετικοί μας τους αντίπαλους σέντερ μπακ και ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: