Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

«Αν παίξουμε με ψυχή και δύναμη…»

Για την επιτυχία της Εθνικής Παίδων να προκριθεί στην τελική φάση του EURO K-17 μίλησαν ο Δημήτρης Νικολάου και ο Στέφανος Ευαγγέλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν παίξουμε με ψυχή και δύναμη…»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικολάου και ο Ευαγγέλου στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Μπάμπη Παπάζουγλου

Δημήτρης Νικολάου, μεσοαμυντικό στον Ολυμπιακός

«Εγώ από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε μαζί. Το ότι περάσαμε στα τελικά είναι κάτι πολύ σημαντικό και είναι στιγμές που θα τις θυμόμαστε πάντα».

Για το γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίζανε για δύο αποτελέσματα:

«Ναι η αλήθεια είναι ότι ήμασταν ανάμεσα σε δύο αποτελέσματα και είναι δύσκολο πάντα να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις. Εμείς όμως πήγαμε να κερδίσουμε και τελικά πήραμε την ισοπαλία. Δείξαμε μέσα στο παιχνίδι ότι ήμασταν καλύτεροι βγάλαμε φάσεις και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για το πρωτάθλημα κ-17 και κατά πόσο βοηθάει τα νέα παιδιά:

«Σίγουρα μας βοηθάει γιατί παίζουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που βρίσκονται όλες οι ομάδες της Σουπερ λίγκα. Μας βοηθάει πολύ όταν βγαίνουμε. Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό με την Πολωνία γιατί ήθελε πολύ τρέξιμο, ώστε να έχουμε την κατοχή και να μπορέσουμε να βγάλουμε ευκαιρίες.»

Ενώ στην ερώτηση για το αν προτιμά να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ ή στόπερ, απάντησε «στόπερ».

Στέφανος Ευαγγέλου, στόπερ στον Πανιώνιο

Για τους πανηγυρισμούς της ομάδας:

«Εντάξει ναι πανηγυρίσαμε πολύ στο γήπεδο αλλά και στο ξενοδοχείο. Κοιμηθήκαμε αργά είναι η αλήθεια αλλά μέχρι εκεί».

Για αν ήταν πρωταρχικός στόχος να περάσουν στα τελικά:

«Ναι αποτελούσε στόχο το να περάσουμε στα τελικά αλλά κοιτούσαμε παιχνίδι με παιχνίδι το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι στην τελική φάση πλέον στη Βουλγαρία:

«Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την κλήρωση και τις ομάδες με τις οποίες θα παίξουμε. Σε αυτό το επίπεδο όμως ίσως να μην έχει και τόσο σημασία, καθώς όλες οι ομάδες είναι καλές. Πιστεύω πως αν παίξουμε με ψυχή και δύναμη, όπως κάναμε και εδώ, θα καταφέρουμε να προκριθούμε και να πάμε στο παγκόσμιο».

Για τις ευκαιρίες που δίνει ο Πανιώνιος στα νέα παιδιά:

«Ο Πανιώνιος προωθεί παιδιά από τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι που κάνει τα παιδιά που αγωνιζόμαστε εκεί να αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε κάποια στιγμή να παίξουμε και στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα είναι λίγο πιο εύκολο να παίξεις σε μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος, αλλά και πάλι θέλει πολύ σκληρή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: