Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Λάμψη Ζακ Όγκαστ και πρόκριση στους «8»!!

Ο ελληνικής καταγωγής Ζακ Όγκαστ με εξαιρετική εμφάνιση βοήθησε το Νοτρ Νταμ να επικρατήσει 81-70 του Γουίτσιτα και να προκριθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες του NCAA. Αντίπαλος το ασταμάτητο Κεντάκι.

Λάμψη Ζακ Όγκαστ και πρόκριση στους «8»
Το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του και την πιθανότητα να παίξει στην Εθνική δικαιολόγησε στο έπακρο ο Ζακ Όγκαστ. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που έχει Ελληνίδα μητέρα και πήγαινε σε ελληνορθόδοξο σχολείο, είδε το Νοτρ Νταμ να φτάνει στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κολεγιακού πρωταθλήματος μετά το 81-70 επί του Γουίτσιτα. Ο Όγκαστ είχε εξαιρετική παρουσία με 15 πόντους (6/6 δίποντα, 3/5 βολές), 6 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 26 λεπτά.

Στα προημιτελικά, πάντως, η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο διεκδικώντας την πρώτη παρουσία της στο Final Four μετά το 1978. Κι αυτό γιατί θα βρει μπροστά της το Κεντάκι, που δεν έχει χάσει φέτος (37-0) και διέλυσε με 78-39 το Γουέστ Βιρτζίνια.

Θέση στα προημιτελικά, όπου και θα αναμετρηθούν, βρήκαν το Γουισκόνσιν που επιβλήθηκε 79-72 του Νορθ Καρολάινα και η Αριζόνα που νίκησε 68-60 το Ξαβιέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: