Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

«Τέρμα» το μποξ για τον Ρούνεϊ!!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι δεν θα πανηγυρίσει ξανά «παίζοντας μποξ» όπως είχε κάνει στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και ο λόγος είναι ο γιος του.  
Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Λιθουανία ότι αποφάσισε να μην πανηγυρίσει ξανά με αυτόν τον τρόπο. «Πήγε μια μέρα η γυναίκα μου να πάρει το γιο μας από το σχολείο και τον είδε μέσα στην τάξη να κάνει τον ίδιο πανηγυρισμό. Το συζητήσαμε και αποφάσισα να μην το κάνω ξανά» τόνισε ο Ρούνεϊ, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι μίλησε με τον Λουίς Φαν Χάαλ για την έκταση που πήρε το θέμα. «Δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν νιώθω ότι έκανα κάτι κακό. Πάντα έπαιζα μποξ, από μικρό παιδί» ανέφερε και αρνήθηκε ότι βγήκε νοκ-άουτ από το χτύπημα του Φιλ Μπάρντσλεϊ της Στόουκ, με τον Ρόι Χότζον που εκείνη την ώρα ήταν δίπλα του να χαμογελά.
Ο Ρούνεϊ, ο οποίος σήμερα θα φτάσει τις 102 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αγγλίας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της χώρας ξεπερνώντας τους Γκάρι Λίνεκερ και Μπόμπι Τσάρλτον. «Αργά ή γρήγορα θα γίνει. Συναντώ τον Μπόμπι Τσάρλτον συνέχεια στο γήπεδο και χαίρομαι για τις συμβουλές που μου δίνει, ειδικά στο νέο μου ρόλο στη μεσαία γραμμή αφού και αυτός αγωνιζόταν ως επιτελικός μέσος. Ομως δεν του θυμίζω το ρεκόρ μου στα γκολ με την εθνική ομάδα γιατί δεν θέλω να τον αναστατώνω» είπε με εμφανή διάθεση για χιούμορ, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: