Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κουμπούρας: «Κάποια πράγματα είναι πάνω από νίκες ή ήττες»


Ο Φάνης Κουμπούρας στάθηκε στον τρόπο που το Ρέθυμνο τίμησε τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και το χειροκρότημα που κέρδισε η ομάδα του στην Πάτρα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα.

Κουμπούρας: «Κάποια πράγματα είναι πάνω από νίκες ή ήττες»
Αναλυτικά ο πολύπειρος γκαρντ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Για αρχή θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου για την κίνηση που έκανε στην προηγούμενη αγωνιστική, να φορέσουμε πένθος στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η ομάδα θα είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους της και μακάρι όλοι μας να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι για να σταματήσουμε αυτό το άσχημο φαινόμενο του bullying.

Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε κάποιους πολύ καλούς μου φίλους, τον Βαγγέλη Καράμπουλα που κατάφερε με την ομάδα του την Καβάλα να πάρουν την άνοδο για την A1 και στον Κώστα Καϊμακόγλου και Άκη Καλαϊτζάκη που με την Ούνικς Καζάν κατάφεραν και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Eurocup, αν και οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους.

Το προηγούμενο Σάββατο ήμασταν στην Πάτρα, είδα φίλους και παλιούς συνεργάτες και μπορώ να πω ότι μου έλειψε αυτό το γήπεδο! Για το ματς δεν θέλω να πω κάτι εκτός από το ότι στο τέλος όλο το γήπεδο μας χειροκρότησε. Κάποια πράγματα θα είναι πάντα πάνω από νίκες και ήττες. Μακάρι να γίνεται σε όλα τα γήπεδα αυτό!

Ήρθε λοιπόν η 22η αγωνιστική και ο αγώνας με τη Νέα Κηφισιά στην έδρα μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε 4 νίκες σε 6 ματς (οι δύο ήττες με Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό) και μέσα στο γήπεδο μας θέλουμε να επιβάλουμε το γρήγορο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να έχουμε άλλη μια επιτυχία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: