Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο δικαιολογημένος εκνευρισμός του Χολέμπας!!

Ο Χοσέ Χολέμπας σε επικοινωνία του με το gazzetta.gr δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να προπονείται με τη Ρόμα μολονότι απουσίαζε δικαιολογημένα από την αποστολή της Εθνικής.  
Ο άσος της Ρόμα την περασμένη Δευτέρα ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας για ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά από το κυριακάτικο παιχνίδι με την Τσεζένα.
Έτσι ο Σέρχιο Μαρκαριάν κάλεσε εσπευσμένα τον Λουκά Βύντρα προκειμένου να καλύψει το κενό του. Το gazzetta.gr έγραψε νωρίτερα πως δημιουργήθηκε η παρανόηση, καθώς στο επίσημο δελτίου τύπου της Ρόμα για την προπόνηση της Πέμπτης, το όνομα του Έλληνα διεθνή μπακ δεν αναφερόταν πουθενά.
Έτσι μερίδα του ιταλικού Τύπου εσφαλμένα ανέφερε πως ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά! Αντιστοίχως έγινε αναπαραγωγή από ελληνικά ΜΜΕ με συνέπεια ο Χολέμπας δίχως να φέρει την παραμικρή ευθύνη να βρεθεί σε θέση απολογούμενου.
Το γραφείο Τύπου της ΕΠΟ αποκατέστησε άμεσα την αλήθεια, ωστόσο ο 30χρονος άσος δεν μπορούσε να κατανοήσει πως προκλήθηκε η παρεξήγηση.
Σε εμφανώς κακή διάθεση, ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν να γράφονται τέτοιες ανακρίβειες για το πρόσωπο του.
Η αρχική έκπληξη έδωσε την θέση της στον θυμό, καθώς προσπαθούσε να αντιληφθεί την σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων.
Η θέση του Χολέμπας αφού αρχικά προσπαθούσε να αντιληφθεί από εκπορεύονταν οι πληροφορίες είναι πως θα έπρεπε πρώτα να διασταυρωθεί πως δεν προπονήθηκε προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.
Άλλωστε σε τούτη την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η εθνική ομάδα τέτοιου είδους δημοσιεύματα μόνο κακό κάνουν.
Είναι χαρακτηριστικό πως και η Ρόμα μέσωτης επίσημης ιστοσελίδας της έσπευσε να σημειώσει πως δεν προπονήθηκε με τους «τζιαλορόσι», αλλά ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: