Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ρίχνει ξανά 100 εκ. λίρες στην αγορά ο Φαν Χάαλ!!

Ετοιμος να δαπανήσει για ένα ακόμη καλοκαίρι ένα μεγάλο ποσό στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ όμως αυτή τη φορά ο Ολλανδός θα πάει σε δοκιμασμένες λύσεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  
Ο Ραδαμέλ Φαλκάο και ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να μην απέδωσαν τα αναμενόμενα στη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως αυτό δεν θα σταματήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ από το να δαπανήσει ξανά ένα υπέρογκο ποσό για να ενισχύσει την ομάδα του, ειδικά από την στιγμή που θα κερδίσει μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Πρώτος στόχος παραμένει ο Ματς Χούμελς με το κόστος της μεταγραφής του να αγγίζει τα 35 εκ. λίρες ενώ στις άμεσες προτεραιότητες είναι και η απόκτηση ενός κορυφαίο δεξιού μπακ με τους Κλάιν της Σαουθάμπτον και Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα να είναι τα πρώτα ονόματα.
Από εκεί και πέρα το όνομα του Πολ Πογκμπά θα παίξει ξανά ενεργά στο ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων» ενώ θεωρείται δεδομένο από τον αγγλικό Τύπο ότι ο Ολλανδός θα αποφύγει να δαπανήσει ένα ποσό για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών με προοπτικές για το μέλλον αφού η Γιουνάιτεντ «κάηκε» τα τελευταία χρόνια μιας και ούτε ο Ζαχά των 15 εκ. λιρών αλλά ούτε και το δίδυμο Τζόουνς-Σμόλινγκ, το οποίο κόστισε σχεδόν 30 εκ. Απέδωσαν.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: