Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μέταλουργκ Ντόνετσκ: Το Όσκαρ ποδοσφαιρικού θεάτρου του ανήκει!! (video)

Το Όσκαρ της πιο θεατρικής  πλην  όμως όχι επιτυχημένης αντίδρασης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για το 2015 διεκδικεί με τεράστιες  αξιώσεις ο Ολεκσάντρ Νογιόκ.
Ο μέσος της Μέταλουργκ Ντόνετσκ  έδωσε μία ομολογουμένως εξαιρετική …παράσταση στη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα της ομάδας του με την Κάρπατι Λβιβ για την 15η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος.
Με το ρολόι να δείχνει το  93ο  και τελευταίο λεπτό  της αναμέτρησης  ο Νογιόκ έπεσε δίχως προφανή λόγο και αιτία στο ‘έδαφος και άρχισε να κτυπιέται σαν ψάρι στη στεριά. Ουδείς  ασχολήθηκε μαζί του και με  τον δήθεν τραυματισμό του και  απογοητευμένος από την …ανταπόκριση στο πρόβλημα του σηκώθηκε σαν καλός κύριος και συνέχισε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή. Προφανώς πρόθεση του ήταν να κάνει καθυστέρηση καθώς η ομάδα του αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος , έμεινε στα μέσα του 2ου με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο πρώην άσος της ΑΕΚ Βασίλης Πλιάτσικας  και δέχθηκε την ισοφάριση αμέσως μετά από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πίεζαν για να πάρουν τη νίκη.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: