Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Παπαδόπουλος: « Ήδη έχουν φύγει 2000 εισιτήρια» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ο παράγοντας του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον ΠΑναθηναϊκό, αλλά και για τις εξελίξεις τσ\το θέμα των χρεών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα το έχουμε πει και αυτό το δείχνουμε με έργα. Πρέπει να πάει καλά το παιχνίδι και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να πάει καλά. Ήδη έχουν φύγει 2000 εισιτήρια. Για τα δεδομένα του βόλει, είναι ένα τεράστιο νούμερο. Πολύς κόσμος μπαίνει και βγαίνει για να πάρει εισιτήρια. Παρακαλούμε να μην γίνει το παραμικρό για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πρόκρισή μας στο τελικό και μετά από 10-12 μέρες να γιορτάσουμε και το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να γίνει σαν το χάντμπολ και γιορτάσουμε το πρωτάθλημα με λίγους φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά στο ποδόσφαιρο και από του χρόνου θα αλλάξουν τα πράγματα και στο ποδόσφαιρο».

Για το πώς είναι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά του χρόνου στο ποδόσφαιρο: «Δεν θα ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος είμαι σίγουρος για αυτό. Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η ομάδα, ο μεγαλομέτοχος στηρίζει είναι δίπλα στην ομάδα και πολύ σύντομα θα αρχίσει η προσπάθεια να αποδίδει καρπούς. Η ομάδα πριν κάποια χρόνια χρωστούσε παντού και σήμερα είναι η μοναδική που δεν χρωστάει πουθενά. Με τις πράξεις η διοίκηση θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: