Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Είναι σκάνδαλο αυτό που κάνει ο Περέιρα!!

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να παίζει και ποιος δεν πρέπει; Φοβερός Αλέφαντος, κράζει Κοντονή, αποθεώνει Μαρινάκη – "Αυτός είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου". Ο Κοντονής να μην "εγκληματήσει" και πετάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός Ευρώπης. Βλέπουμε που βλέπουμε λιγοστούς καλούς παίκτες εδώ, θα σηκωθούν και θα φύγουν όλοι, και δε θα πατάει κανένας καλός παίκτης.

Είναι χθεσινός στην μπάλα ο Κοντονής, πού ήταν και δεν τον βλέπαμε ποτέ στο γήπεδο; Μέχρι και από τις ΗΠΑ με πιάσανε στο γήπεδο τρεις Ολυμπιακοί που είχαν πληρώσει 5.000 δολάρια μαζί και οι τρεις για να έρθουν να δουν τον Ολυμπιακό χθες να παίρνει το πρωτάθλημα. Ο Αλέξης, ο Γρηγόρης και ο Βαγγέλης, έχουν εστιατόριο στη Φλόριντα, μου είπαν ότι με διαβάζουν από το σάιτ. Η αγωνία αυτή ήταν. Ποιος είσαι, κύριε Κοντονή, που πας να μας καταστρέψεις;

Δε σας ψήφισε ο ελληνικός λαός για να πετάξετε τις ελληνικές ομάδες και την Εθνική εκτός Ευρώπης. Κουβέντα δεν είχατε πει γι΄ αυτό το πράγμα πριν τις εκλογές. Με ποια νομιμοποίηση και ποια λαϊκή εντολή θα κάνετε αυτό το πράγμα;

Και δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αφορά και τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, οικονομική καταστροφή θα είναι, αφορά και την ΑΕΚ που ανεβαίνει και θα την ξανακάνει δυνατή ο Μελισσανίδης.

Αφήστε ρε την μπάλα ήσυχη, να δούμε και καμία σοβαρή μεταγραφή, έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από δυνατές μεταγραφές, ξεχάστε τις μεταγραφές άμα μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μεγάλο σέντερ μπακ γρήγορο, χάφαρο, εξτρέμ και σέντερ φορ. Για να γίνει ανταγωνιστικός στην Ευρώπη και για να πάρει και το επόμενο πρωτάθλημα ο Μαρινάκης. Ο οποίος είναι εγωιστής, είναι Ολυμπιακός και είναι ο μόνος που μπορεί να ξεπεράσει στα πρωταθλήματα τον Κόκκαλη. Του χρόνου ήδη θα πιάσει τα μισά του Κόκκαλη και είναι νέος στην ηλικία, μπορεί να τον φτάσει.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο, ο Λεβαδειακός είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Μετά την αποβολή του Σηφάκη, όλα τα λεφτά ήταν ο Ντομίνγκες. Καθοδηγούσε και σκοράριζε.

Και ο Μπενίτες ήταν πολύ καλός και έπεσε κράξιμο από όλο το γήπεδο στον προπονητή όταν τον άλλαξε και άφησε μέσα στο παιχνίδι τον Χάρα. Είναι σκάνδαλο αυτό που γίνεται με τον Χάρα και τον Μπενίτες, το έχω πει από την πρώτη στιγμή όταν δεν ασχολιόντουσαν οι άλλοι… Είναι αδικία.

Ο Φορτούνης που μπήκε αλλαγή ήταν καλός, έχει προσόντα, ξέρει μπάλα, είναι γρήγορος, έχει καλό σώμα. Θα του το λέω όμως συνεχώς, πρέπει να γίνει νταής. Να μην αρκείται σε δυο μπασίματα, αλλά να πηγαίνει συνεχώς σε προσωπικές ενέργειες, να αναστατώνει, να έχει προσωπικότητα, να είναι πεινασμένος μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να το κάνει. Άμα ήταν άσχετος από μπάλα δεν θα ασχολιόμουν.

Τώρα πάμε στο μεγαλύτερο προπονητή του κόσμου, τον Μουρίνιο. Ανύπαρκτη ήταν η Τσέλσι όταν την είχε αναλάβει αλλά μαζί του έγινε πρωταθλήτρια. Έφυγε από την Αγγλία, πήγε σε άλλες ομάδες και πήρε παντού τίτλους, γύρισε στην Τσέλσι και ενώ είχε χάσει τα σκήπτρα η Τσέλσι, τώρα μαζί του ξαναπαίρνει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο Μουρίνιο και τρώνε κόλλυβα εκείνοι που τον έβριζαν.

Έπαιξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεφτίλισε ξανά την κατοχή. Σας έχω πει πολλές φορές ότι στο εξωτερικό την κατοχή την ξεφτιλίζουν. Ειδικά ο Μουρίνιο σβήνει τα ατού των αντιπάλων και τους χτυπάει στις αδυναμίες τους. Αυτό έκανε και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και μη νομίζετε ότι έχει τίποτα παικταράδες η Τσέλσι. Ο Μουρίνιο τους φτιάχνει. Με τον Ντρογκμπά τον "γέροντα" έπαιζε σε όλο το ματς, 37 χρονών ο Ντρογκμπά! Όμως σε αυτήν την ηλικία τον έχει να τρέχει σίφουνας, να κάνει κούρσες, να πηδάει στα στημένα, ένα πράγμα τρομερό.

Οι δύο στόπερ ήταν εξαιρετικοί, ο Κέιχιλ και ο Τέρι, έσβησαν τους πάντες, ο Φαλκάο δεν ακούμπησε μπάλα. Έλα μωρέ με τον Φαλκάο, ξέρετε τη γνώμη μου.

Η Τσέλσι εξαφάνισε και τον Γιανγκ και τον Ντι Μαρία που μπήκε, οι κόφτες του Μουρίνιο ο Ζουμά, ο Μάτιτς, και μπροστά τους ο Φάμπρεγκας. Μπροστά δεξιά ο Όσκαρ έτρεχε πολύ, βοήθαγε και πίσω, διότι ο μπακ της Μάντσεστερ ο Σο έκανε πολλές κούρσες.

Στη Μάντσεστερ είδα ένα νεαρό στα στόπερ που θα αφήσει εποχή, να το θυμάστε, ο ΜακΝερ. Με 4 έπαιξε ο Φαν Γκάαλ πίσω, με Σμόλινγκ, ΜακΝερ, Βαλέντσια, Σο. Έκανε το μεγάλο λάθος και έφερε τον Ρούνεϊ στα χαφ για να έχει τον Φαλκάο φορ. Στα χαφ επίσης ο Φελαϊνί, ο Μάτα και ο Ερέρα. Και αντί να κάνει αλλαγή τον Ερέρα, βγάζει τον Μάτα! Λάθη.

Έκλεισε όλους τους διαδρόμους ο Μουρίνιο. Ο Ζουμά διέλυσε τον Φελαϊνί και στα στημένα. Ο Μάτιτς κυνήγαγε παντού τον Ρούνεϊ. Ο Φάμπρεγκας είναι πολύ καλός σε αυτήν την ηλικία. Ο τερματοφύλακας ο Κουρτουά είναι μαζί με τον Νόιερ οι καλύτεροι τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Εκπληκτικός ο Αζάρ, έφυγε κάθετος μεταξύ Σμόλινγκ και Βαλέντσια σαν βολίδα.

Ο Μουρίνιο τον έχει ξαναπάρει τον Φαν Γκάαλ στο μεγάλο τελικό Ίντερ-Μπάγερν, του έχει πάρει τη μεγάλη Κούπα. Και ξύπνιος, έβαλε 8 ψηλούς παίκτες μέσα! Μόνο 3 ήταν κοντοί. Έχει πάρει όλα τα ντέρμπι. Άξια θα πάρει τον τίτλο.
Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: