Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ανδρέου: «Θα κάνουμε τα πάντα για το νταμπλ»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι».

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ , απήυθυνε έκκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ να μη συμβεί το παραμικρό προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάμε καλά με τα εισιτήρια, ευχόμαστε όλοι να γίνει ένα καλό ματς, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Προς το παρόν υπάρχουν εισιτήρια όμως θέλουμε να πιστεύουμε πως μέχρι το απόγευμα θα έχουν πουληθεί όλα. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση αυτό είναι ευχάριστο για όλη την ομάδα. Και οι αθλητές μας θέλουν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό. Θα υπάρχουν 25 οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα είναι για περιφρούρηση μέσα στο γήπεδο και θα προσέχουν να μην ξεφύγει η κατάσταση. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και δεν θα πρέπει να πέσουμε σε καμία παγίδα από μεριάς των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Κάνω μεγάλη έκκληση σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα».

Για το αν είπε κάτι στους παίκτες: «Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ένα θετικό μήνυμα είναι ότι ο Σαφράνοβιτς είναι έτοιμος για τον σημερινό αγώνα. Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να περάσει και να κατακτήσει το νταμπλ. Σήμερα θέλουμε να πάνε όλα καλά και επειδή για πρώτη φορά στην ιστορία του βόλεϊ θα έχουμε τόσο κόσμο. Θα έχουμε στο γήπεδο παιδιά και οικογένειες ας μην τους χαλάσουμε αυτό το κλίμα»

Για το αν υπάρχει κάποιο θέμα με τους διαιτητές της αναμέτρησης: «Είμαστε μια χαρά και οι διαιτητές είναι αξιόλογοι και οι δυο κομισάριοι είναι καλοί. Δεν πιστεύω να έχουμε κανένα πρόβλημα. Παρακαλώ πολύ τον κόσμο να μην γίνει το παραμικρό».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: