Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Χαμηλή η πρόταση της Τσέλσι για Ντιμπάλα»

Την χαμηλότερη πρόταση συγκριτικά με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους για την απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα από την Παλέρμο έχει καταθέσει η Τσέλσι, βάσει των όσων δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Γκουστάβο Μασκάρντι.
Δύσκολα θα καταφέρει η Τσέλσι να εντάξει στο δυναμικό της τον Πάουλο Ντιμπάλα, αν δεν ανεβάσει κατά 10 εκ. λίρες την υπάρχουσα πρόταση που έχει καταθέσει στην Παλέρμο για την αγορά του.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γκουστάβο Μασκάρντι, στην «Gazzetta dello Sport», οι «μπλε» έχουν προσφέρει 28,8 εκ. λίρες, την ώρα που η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν ανέρχεται στα 32,4 εκ. λίρες.
Βέβαια ούτε οι Παριζιάνοι έχουν μέχρι στιγμής τύχη, καθώς τα 36 εκ. λίρες που εγγυάται ότι θα «σκάσει» η Γιουβέντους παραμένει η καλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής.
«Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη έρθει με μία πρόταση κοντά στα 32,4 εκ, λίρες και της Τσέλσι έχει ήδη αγγίξει τα 28,8 εκ. λίρες. Βρισκόμαστε σε μία φάση που η τιμή του δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη από 36 εκ. λίρες. Ο Πάουλο δεν βιάζεται και θα πάρει την απόφασή του ήρεμα»δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μασκάρντι.
*Πηγή:England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: