Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Θα πανηγυρίσουμε μαζί την νίκη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για τον επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του πέμπτου τελικού των πλέι – οφ της volleyleauge.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έχουμε φτάσει σε μέρες που δεν περιμέναμε να συναντήσουμε στον ΠΑΟΚ. Γίνεται παρέλαση για τα εισιτήρια και αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Έχει δύο πωλητήρια στο γήπεδο αλλά και ένα σημείο στην Αριστοτέλους για προπώληση εισιτήριων. Θέλω να τονίσω πως ο κόσμος πρέπει να έχει αυτοσυγκράτηση. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει τρομερή ωριμότητα στα προηγούμενα το ματς και πρέπει να γίνει το ίδιο και τώρα. Σήμερα τα πράγματα θα είναι επικίνδυνα και ξέρουμε πως μπορεί να υπάρξει πρόκληση από τους παίκτες ή τον πάγκο. Η ομάδα θα κάνει το καθήκον της και δεν πρέπει να «τσιμπήσουμε». Η νίκη θα έρθει και το ντάμπλ θα πανηγυριστεί».
Για την ψυχή πρωταθλητή της ομάδας:
«Ο μέσος οπαδός ότι σπορ και να βλέπει για να παθιαστεί με κάτι δεν θέλει μόνο την νίκη αλλά κοιτάει ακόμα και τον τρόπο που χάνει η ομάδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μαγνήτης από μια ομάδα που «γυαλίζει» το μάτι της και όταν χάνει πόντο «ματώνει». Για τις συνθήκες του αθλητισμού στην Ελλάδα οι σημερινοί αθλητές του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον πολυτέλεια. Ο Γκόμες έχει όλα τα τρόπαια και αν πας σπίτι του… «θολώνεις». Έχουμε παιδιά παγκοσμίου βεληνεκούς. Ο Σαφράνοβιτς θέλει συμμετέχει τόσο πολύ που μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε πει τον πρόεδρο πως φεύγει το πρωί για Ισραήλ. Με δικά του έξοδα βρήκε πτήση, πήγε στο Ισραήλ και επέστρεψε για προπόνηση. Θέλει πραγματικά να παίζει και όλα τα παιδιά είναι μια ομάδα. Επιπλέον, τα παιδιά αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλο είναι αυτό που γίνεται στην πόλη. Ο παλμός της Θεσσαλονίκης προκαλεί σε όλους δέος και θέληση. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξουμε μέσα στις γραμμές πως είμαστε καλύτερη ομάδα».
Για τον Γιώργο Ανδρέου:
«Έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια και το πίστεψε μόνος του. Εγώ του έλεγα πως είναι τρελός όμως τα κατάφερε. Αυτές τις εποχές δεν γίνεται να βάζεις τόσα λεφτά όμως ο Γιώργος το τόλμησε».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει:
«Δεν πρέπει ο κόσμος να αρπάξει κάποια αφορμή γιατί είναι τακτική του αντιπάλου να απειλεί. Θα έχουμε άμεση εκκένωση του γηπέδου σύμφωνα με τον Υπουργό και άμεση διακοπή σε περίπτωση που γίνει κάτι. Η ομάδα θα πάρει το παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Υπομονή, αυτοσυγκράτηση και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την νίκη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: