Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Λουίς Ενρίκε: «Απλά υποψήφιοι για τα ημιτελικά»

Τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θέλησε να διώξει... προσωρινά ο Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς με την Παρί για τα προημιτελικά.
Παρά τη νίκη με σκορ 3-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» πριν από μια εβδομάδα, που επιτρέπει στους «μπλαουγκράνα» να θεωρούν πως βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά, ο προπονητής των Καταλανών υποστήριξε ότι προετοίμασε την ομάδα του όπως το έκανε για καθένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια του θεσμού και δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.
«Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, όμως δεν θα μείνω ευχαριστημένος με κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Προετοιμαστήκαμε όπως το κάνουμε για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης και θέλουμε τη νίκη. Δεν ασπάζομαι όσα λέτε περί φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το μοναδικό που σκέφτομαι και το οποίο θέλω να σκέφτονται και οι ποδοσφαιριστές μου, είναι πως είμαστε απλά υποψήφιοι για τα ημιτελικά του θεσμού και βλέπουμε από εκεί και πέρα...» ήταν τα λόγια του κόουτς της Μπαρτσελόνα.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: