Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Αναγνωρίστηκε η προσπάθεια που έγινε»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας και μίλησε για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ανταπόκριση του κόσμου στο νομοσχέδιο:
«Περπατάει το νομοσχέδιο που είχαμε προτείνει και με την εφάπαξ δόση είχαμε γύρω στα 145.000.000 ευρώ αλλά και τώρα ο κόσμος φαίνεται πως δέχεται το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο προχωράει και στα ασφαλιστικά ταμεία. Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν υπάρχουν δυσκαμψίες και τα πράγματα έγιναν πιο απλά και πιο λειτουργικά».
Για το αν θα υπάρξει προέκταση της καταληκτικής ημερομηνίας:
«Καλό θα είναι όσοι σκέφτονται να ρυθμίσουν το θέμα να το ρυθμίσουν μέχρι την ημερομηνία λήξης. Όταν έχουμε ένα χρονικό περιθώριο στο οποίο ο πολίτης καλείται να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του καλό είναι να μην υπάρχουν παρατάσεις και προεκτάσεις. Με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζουμε και τις δαπάνες μας».
Για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ:
«Είχαν γίνει οι επαφές με τον ΠΑΟΚ, λύθηκε και το διαδικαστικό πρόβλημα και πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα με το χρέος».
Για το αν τον χαιρετάνε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον δρόμο:
«Καταρχάς θα πρέπει να με ξέρουν. Με πολλούς αποφοίτους έχουμε κάποιες επαφές και με κάποιους έχουμε δουλέψει παραπάνω από κάποιους άλλους που δεν πατούσαν καν στο Πανεπιστήμιο».
Για την πρόθεση του Σαββίδη να τον ευχαριστήσει:
«Στο φόρτο της δουλειάς παρακολουθούμε τα δυσάρεστα και όχι τα ευχάριστα. Είναι καλό που αναγνωρίστηκε μια προσπάθεια που έγινε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: