Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Σο: «Δύσκολη η προσαρμογή μου στη Γιουνάιτεντ»

Ένα νέο ξεκίνημα, μετά την εξαιρετική του παρουσία στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Τσέλσι, αναζητά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουκ Σο, ο οποίος παραδέχθηκε πως η μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων το περασμένο καλοκαίρι τον δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό.
Ο Λουκ Σο ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Τσέλσι, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον παίκτη που «έβγαλε μάτια» την περυσινή σεζόν στη Σαουθάμπτον.
Ανάλογες εμφανίσεις, ο Άγγλος θα κυνηγήσει και στα επόμενα παιχνίδια, σημειώνοντας πως μέχρι πρότινος, η δυσκολία να προσαρμοστεί σε μία τόσο μεγάλη, ήταν πολύ μεγάλη.
«Είμαι ακόμα νέος και το να έρθω στην μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο δεν ήταν εύκολο για εμένα. Δεν έπαιζα και υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια για εμένα. Είναι κάτι που δεν είναι ωραίο και προσπάθησα να το αγνοήσω, αλλά ελπίζω το παιχνίδι με την Τσέλσι να είναι η αρχή της επιστροφής μου», δήλωσε αρχικά.
«Είμαι θετικός. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή μετά από έξι εβδομάδες, επομένως όταν ωραίο που επέστρεψα στο γήπεδο», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: