Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Λαφαγέτ: «Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι»

Ακόμη καλύτερος και από το εξαιρετικό πρόσωπο που παρουσίασε την Παρασκευή στη Βαρκελώνη πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Όλιβερ Λαφαγέτ.

Λαφαγέτ: «Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι»
Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή ήταν εξαιρετικός. Όμως ακόμη και μια αντίστοιχου επιπέδου εμφάνιση δεν θα είναι αρκετά για να γίνει την Τρίτη το 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αυτή της Παρασκευής. Έπρεπε να την κάνουμε για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά τώρα πρέπει να το διατηρήσουμε. Η Μπαρτσελόνα δεν θα τα παρατήσει και θα έρθει να μας νικήσει», ανέφερε.

«Ο κόουτς εστίασε στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Κάποιες λεπτομέρειες που αλλάξαμε έφεραν τη νίκη της Παρασκευής. Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι την Τρίτη για να νικήσουμε», πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για το αν διαφοροποιεί τα δεδομένα πιθανή απουσία του Μπραντ Όλεσον (που ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί) είπε: «Ο Όλεσον είναι ένας παίκτης-κλειδί. Έχει ηγετική φυσιογνωμία και βάζει μεγάλα σουτ. Πάντως η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα, με ή χωρίς αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: