Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Το «ευχαριστώ» της Πολιτείας στους πρωταθλητές!

Συγχαρητήρια επιστολή για τις διακρίσεις που έφεραν οι Έλληνες αθλητές απ’ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής απέστειλε ο Σταύρος Κοντονής στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Το «ευχαριστώ» της Πολιτείας στους πρωταθλητές
Με επιστολή του ο Σταύρος Κοντονής συνεχάρη τους Έλληνες αθλητές για τις διακρίσεις που έφεραν απ’ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Μονπελιέ.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ευχαρίστησε τους Βλάση Μάρα, Λευτέρη Πετρούνια και Βάσω Μιλλούση για την παρουσία τους στην διοργάνωση και τις διακρίσεις που έφεραν για τη χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά γεμίσατε χαρά και περηφάνια όλους τους Έλληνες. Η συγκομιδή δύο μεταλλίων, ενός χρυσού και ενός χάλκινου, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, από τους Λευτέρη Πετρούνια και Βλάση Μάρα αντίστοιχα, αλλά και η 5η θέση της Βάσως Μιλλούση, αποδεικνύουν περίτρανα την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται τόσο από τους αθλητές και τους προπονητές τους, όσο και από την Ομοσπονδία.

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Λευτέρης Πετρούνιας μας χάρισε δύο μετάλλια. Το αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το χρυσό στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ ο Βλάσης Μάρας κατέκτησε το 8ο ευρωπαϊκό μετάλλιο στην καριέρα του, γεγονός που αποδεικνύει ότι με επιμονή και υπομονή μπορείς όχι μόνο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς σε αυτήν.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς και παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέρνουν να κρατούν την ελληνική σημαία ψηλά.

Η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο πάντα της δημοσιονομικής πολιτικής.
Και πάλι συγχαρητήρια και σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε να μας προσφέρετε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: