Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τα... γυρνάει για να γυρίσει ο Ποντόλσκι!!

Πριν λίγους μήνες «έκραζε» τον Βενγκέρ για τις ευκαιρίες που δεν του έδινε. Τώρα, βλέποντας ότι στην Ίντερ τα πράγματα είναι χειρότερα, ο Λούκας Ποντόλσκι ρίχνει πάλι... γέφυρες με τους Λονδρέζους!
Ο Γερμανός επιθετικός έχει παραχωρηθεί δανεικός στους «νερατζούρι» από τον Ιανουάριο, όμως, δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα γκολ μέχρι αυτή τη στιγμή, το βράδυ της Κυριακής είδε από τον πάγκο ολόκληρο το ντέρμπι με τη Μίλαν και αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει θέση για εκείνον στο «Τζουσέπε Μεάτσα».
Όταν είχε γίνει η πρόταση από την Ίντερ για να τον πάρει δανεικό, ο Ποντόλσκι θεώρησε πως έκανε την... τύχη του και βρήκε μια ομάδα στην οποία θα παίζει περισσότερο από την Άρσεναλ, ρίχνοντας και τις σπόντες του στον Αρσέν Βενγκέρ για το γεγονός πως δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που θα ήθελε και άξιζε.
Τώρα, ο 29χρονος άσος καταλαβαίνει ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να γυρίσει στην Άρσεναλ και στοχεύοντας στην παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε λόγο για... καταπληκτικά χρόνια στο «Έμιρεϊτς» και για θετικά συναισθήματα στα 2,5 χρόνια που έχει μετρήσει μέχρι στιγμής στο Λονδίνο.
«Όταν επιστρέψω στην Άρσεναλ, πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω. 'Εχω συμβόλαιο μέχρι το 2016 με την ομάδα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει για την επόμενη σεζόν. Στην Άρσεναλ πάντα αισθανόμουν πολύ καλά και έχω περάσει 2,5 καταπληκτικά χρόνια. Το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν ήταν δύσκολο και γι' αυτό παραχωρήθηκα δανεικός, όμως τώρα είμαι έτοιμος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: