Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τζάνης: «Πολύ σημαντική η νίκη μας» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο χρυσος σκόρερ του Πανθρακικού στην νίκη επί του Παναθηναϊκού, Χρήστος Τζάνης.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι στην Κομοτηνή και κατέθεσε τηνάποψή του για το μ'ινιν πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Για το αν ξαναείδε το τέρμα που πέτυχε σε βίντεο: «Το είδα το γκολ που πέτυχα μια φορά. Είναι από τις φάσεις οι οποίες μένουν χαραγμένες στο μυαλό σου και δεν χρειάζεται πολλές φορές να τις δεις. Ήταν μια κίνηση αλτρουισμού του Ιγκόρ, το πλασέ ευτύχησε να πάει στα δίχτυα και το πολύ σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για το αν αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός: «Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για διαιτησία. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, εμείς σταθήκαμε πιο τυχεροί και κερδίσαμε»

Για το τι εικόνα έχει από τις ομάδες των πλέι οφ: «Και οι τέσσερις ομάδες δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ με την αλλαγή προπονητή πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά τώρα βρίσκει τα πατήματά του. Και ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας και τα Γιάννενα είναι καλές ομάδες. Οι ομάδες που ξεκινάνε με κάποιους βαθμούς έχουν προβάδισμα. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο φαβορί ίσως λίγο πιο καλή ομάδα να είναι ο Παναθηναϊκός. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θεωρώ πως έχουν την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές να το ανατρέψουν αυτό».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Τζάνης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: