Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Έφτασε στην 30άρα του Λίνεκερ ο Κέιν!

Με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Κέιν έφτασε στα 30 τέρματα με τη φανέλα της Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις σε μια σεζόν, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Γκάρι Λίνεκερ από το 1992!  
Ο 21χρονος επιθετικός των «σπιρουνιών» που κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο και έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ για την τρέχουσα σεζόν, κατάφερε να κάνει κάτι που δεν μπόρεσαν άλλοι επιθετικοί εγνωσμένης αξίας που πέρασαν πριν από εκείνον από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Το 1992 ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ που είχε σκοράρει 30 φορές με τη φανέλα του λονδρέζικου συλλόγου και χρειάστηκαν 23 χρόνια για να βρεθεί κάποιος και να κάνει το ίδιο!
Μάλιστα, ο Λίνεκερ θέλησε να απονείμει τα εύσημα στον Χάρι Κέιν μέσω twitter, γράφοντάς του μετά το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στο «St. James' Park», απ' όπου η Τότεναμ έφυγε με το υπέρ της 3-1:
«Συγχαρητήρια Χάρι για τα 30 σου γκολ. Σέρινγχαμ, Κλίνσμαν, Ντεφό, Κιν, Αντεμπαγιόρ, που είστε όλοι;» έγραψε ο παλαίμαχος, πλέον, άσος, ρίχνοντας φυσικά και τη σπόντα του σε ορισμένους απ' αυτούς που υπηρέτησαν την Τότεναμ όμως δεν έδωσαν στην ομάδα τα γκολ που θα μπορούσαν και περίμεναν όλοι από εκείνους...




*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: