Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Κουτζαβασίλης: «Γιατί όχι να μην γυρίσω κάποτε στον ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Φώτης Κουτζαβασίλης και μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ .

Οντας πρώην παίκτης του Δικεφάλου, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει κάποτε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν το τέλειο χτύπημα το γκολ του Κάτσε εκεί που πήγε η μπάλα ήταν το τέλειο φάουλ». Για το τι σκέφτηκε εκείνη την στιγμή: «Πίστευα ότι θα σουτάρει στην δική μου την γωνία. Βάζοντας και πολλούς συμπαίκτες του στο τοίχος πίστεψα ότι θα το στείλει στην μεριά μου. Η μπάλα έφυγε φανταστικά με απίστευτη ταχύτητα και έτσι μπήκε ένα πολύ όμορφο τέρμα. Είμασταν μαζί με τον Κάτσε στον ΠΑΟΚ 2-3 χρόνια δεν κάναμε όμως ιδιαίτερη παρέα. Δεν το ήξερα ότι θα εκτελέσει έτσι το φάουλ, δεν είχε βάλει και κάποιο μέχρι τώρα. Όμως πλέον όλοι το μάθαμε, ότι εκτελεί και φάουλ».

Για το τι πρέπει να κάνει ένας τερματοφύλακας σε τέτοιες περιπτώσεις: «Πρέπει να ρισκάρεις εκεί και να κάνεις βήματα προς την αντίθετη μεριά, προτού χτυπήσει ο παίκτης. Επαναλαμβάνω πάντως πως ήταν πολύ καλό το χτύπημα, δεν μπορώ να πω άπιαστο αλλά ήταν στην τέλεια γωνία ένα εξαιρετικό χτύπημα».

Για το αν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κάτσε: «Δεν μιλήσαμε με τον Κάτσε αλλά αν τον έβλεπα θα του έλεγα συγχαρητήρια για την πορεία που κάνει και κάθε χρόνο είναι όλο και καλύτερος».

Για το αν περίμενε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη ο Κάτσε: «Δεν το περίμενα. Όταν έφυγε δανεικός πέρασε πολύ δύσκολα στην Επανομή δεν αγωνίστηκε και σε πολλά ματς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης δούλευε πολύ και για αυτό παίζει εδώ που παίζει. Είναι από τα περίεργα του Ελληνικού ποδοσφαίρου όταν δεν παίζει ο Κάτσε στην Επανομή και παίζει στον ΠΑΟΚ. Είναι κρίμα για τον Ελληνικό αθλητισμό να μην παίζουν τέτοια παιδιά στις ομάδες τους».

Πόσα χρόνια ήταν στον ΠΑΟΚ: «Ήμουν 3 χρόνια στην Β' ομάδα και 3 χρόνια στην πρώτη. Γιατί όχι να μην γυρίσω πίσω. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, μια υγιέστατη ομάδα και παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές. Γιατί όχι να μην γυρίσω κάποια στιγμή. Ο Κλάους είναι ο μεγαλύτερος φίλος μου από τον ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε και πριν και μετά και κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν πρόκειται να βάλεις γκολ του έλεγα».

Ακούστε τι είπε ο Φώτης Κουτζαβασίλης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: