Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τα πλάνα του Αντσελότι!!

Αρκετές εναλλακτικές έχει στο μυαλό του ο Κάρλο Αντσελότι σχετικά με το πως θα παρατάξει τη Ρεάλ στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο λόγω των πολλών τραυματισμών. Σκέψεις μέχρι και για Πέπε στα χαφ.

Τα πλάνα του Αντσελότι
Οι πολλοί και ξαφνικοί τραυματισμοί σε θέσεις «κλειδιά» έχουν αποδεκατίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του επαναληπτικού με την Ατλέτικο για το Champions League, και σε συνδυασμό με την τιμωρία του Μαρσέλο (συμπλήρωσε κίτρινες στο προηγούμενο ματς), ο Κάρλο Αντσελότι αναγκάζεται να προβεί σε αλχημείες.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο μπακ, σημειώνεται πως από τους «μερένχες» θα λείψουν οι Μόντριτς, Μπέιλ και Μπενζεμά.

Ποιες οι σκέψεις του Ιταλού τεχνικού:

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο 55χρονος σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, όμως, στο μυαλό του είναι ότι φέτος, πέρα από τους Ίσκο και Βαράν, κανένας άλλος παίκτης από τον πάγκο δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και γι' αυτό ίσως χρησιμοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές σε εναλλακτικές θέσεις.

Τέρμα
Η μόνη γραμμή που υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή. Ο Ικέρ Κασίγιας θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια για τη «βασίλισσα», στην προσπάθειά της να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Άμυνα
Εδώ, τρεις από τις τέσσερις θέσεις είναι «κλειδωμένες», με τους Καρβαχάλ, Ράμος και Κοεντράο να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Αντσελότι. Από εκεί και πέρα, δεύτερος στόπερ θα είναι είτε ο Βαράν, που βρίσκεται και σε καλή κατάσταση, ή ο Πέπε, που όμως γύρισε πρόσφατα από τραυματισμό και υπάρχει ακόμη και η σκέψη να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο.

Κέντρο
Από το ποιους θα επιλέξει ο Ιταλός γι' αυτή τη γραμμή θα εξαρτηθούν και ποιοι θα χρησιμοποιηθούν σε επίθεση και άμυνα.

Εδώ οι σίγουροι είναι ο Κρόος, ο Χάμες και ο Ίσκο. Μετά υπάρχουν σκέψεις για Πέπε ή για Ιγιαραμέντι στη θέση του αμυντικού χαφ, με τον Κεντίρα να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Εναλλακτικά, ο Ίσκο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, και θα παίξει ο Χεσέ στα άκρα.

Επίθεση
Ο Ρονάλντο θα αποτελέσει τον έναν από τους δύο επιθετικούς, με τον Τσιτσαρίτο να είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του, καθώς ο Αντσελότι δείχνει να τον προτιμάει αντί του Χεσέ, που επίσης μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Η πιθανότερη ενδεκάδα:
Τα ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο πως η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα θα είναι οι Κασίγιας, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Κοεντράο, Κρόος, Ιγιαραμέντι, Ίσκο, Χάμες, Ρονάλντο και Τσιτσαρίτο ώστε να υπάρχουν κάποιες αξιόπιστες λύσεις στον πάγκο (Πέπε, Χεσέ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: