Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε ατομικές προσπάθειες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανθρακικού, ο Μάνουελ Ρόκα και μίλησε για την νίκη επί του Παναθηναϊκού, την μάχη της δεύτερης θέσης αλλά και τον αγώνα για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τους πανηγυρισμούς στου στο γκολ επί του Παναθηναϊκού:
«Ήρθε το γκολ στα τελευταία λεπτά και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει. Αυτός ήταν ο λόγος που το απόλαυσα πάρα πολύ».
Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος του αγώνα:
«Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και υπήρξε κάποια κόντρα. Δεν ξέρω πολύ καλά τι έχει γίνει γιατί ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Μίλησα με τον Αναστασίου μετά και μου εξήγησε πως έπρεπε να βγει η μπάλα για κάποιον παίκτη αλλά εγώ δεν το κατάλαβα μέσα στο παιχνίδι. Μέσα από τον πάγκο πρέπει να ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι γιατί είναι ανεβασμένη η ένταση».
Για την δύναμη του Πανθρακικού στην έδρα του:
«Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και πάντα υπήρχε η ελπίδα μας πως θα κερδίζουμε στο γήπεδο μας. Δεν κοιτάμε ονόματα και όποιος έρχεται εδώ πρέπει να καταλαβαίνει πως εμείς είμαστε νικητές. Μόνο ο Ολυμπιακός που ήρθε σε ένα παιχνίδι χωρίς φιλάθλους κατάφερε να μας κερδίσει».
Για τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με τρομερή επίθεση. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και μέσα και στον πάγκο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού και δυσκολευτήκαμε. Εμείς πρεσάραμε μπροστά γιατί δεν υπάρχει καλή κυκλοφορία από πίσω. Δεν έπρεπε να φτάσει η μπάλα στους επιθετικούς και κάναμε ότι μπορούσαμε. Δυσκολέψαμε την κυκλοφορία και δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνεις τις κινήσεις του».
Για τον ΠΑΟΚ:
 «Ο ΠΑΟΚ έχει την κυκλοφορία από πίσω και έχει την ποιότητα. Εμείς προσπαθήσαμε να πρεσάρουμε τον ΠΑΟΚ όμως δεν μπορέσαμε. Στο μεταξύ μας παιχνίδι τους αφήναμε να βγούνε μπροστά και να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση».
Για την σύγκριση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού:
«Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δύο ομάδες και οι ποιοτικοί παίκτες μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα τους. Η πιο δύσκολη ομάδα να μετατοπίσεις πιστεύω πως είναι ο Παναθηναϊκός. Έχει τον ίδιο προπονητή δύο χρόνια και αυτό παίζει ρόλο. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε ατομικές προσπάθειες ενώ ο Παναθηναικός έχει γενική τακτική».
Για τις φήμες πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, τον Αθανασιάδη:
«Εγώ ήμουν 20 χρόνια τερματοφύλακας και στην ηλικία του δεν ήξερα ούτε να κάνω ελεύθερα. Έχει πολύ μεγάλη βελτίωση το παιδί και όποιος επενδύσει πάνω του δεν θα κάνει λάθος. Εκτιμάω πολύ το παιδί όπως εκτιμώ και τον Πασχαλάκη. Ο Αθανασιάδης είναι 21 χρονών και είναι πολύ σταθερός, κάτι πολύ σπάνιο».
 Για την μάχη της ανόδου:
«Εμείς προσπαθούμε να φτάσουμε στους 42 βαθμούς. Σε κάθε παιχνίδι πάμε να χτυπήσουμε γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει στις επόμενες αγωνιστικές. Κάθε φορά τα πράγματα αλλάζουν. Αρχικά μου έλεγαν όλοι πως πέσαμε και τώρα έχουν αλλάξει όλα. Για αυτό είναι τόσο μεγάλο το ποδόσφαιρο, επειδή με μια φάση μπορούν να αλλάξουν όλα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: