Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ζητάει την ευκαιρία του στην Τσέλσι ο Μπάμφορντ!

Έχοντας ανακηρυχθεί ο καλύτερος παίκτης της Τσάμπιονσιπ τη φετινή σεζόν φορώντας τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, ο Πάτρικ Μπάμφορντ θεωρεί πως δικαιούται μία ευκαιρία στην Τσέλσι, όντας έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της.
Τα 17 γκολ σε 37 εμφανίσεις, αλλά και η γενικότερη εικόνα του με τη Μίντλεσμπρο, του έδωσαν το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Τσάμπιονσιπ για τη σεζόν 2014/15.
Ο Πάτρικ Μπάμφορντ ανήκει στο δυναμικό τη Τσέλσι και μετά το τέλος της τρέχουσας χρονιάς θα επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την προοπτική να πάρει την ευκαιρία του, αν και φρόντισε να «πετάξει το γάντι» στη διοίκηση των «μπλε» σχετικά το μέλλον του.
«Θέλω να παίξω στην Τσέλσι, ελπίζω να πάρω την ευκαιρία, καθώς πιστεύω πως μπορώ να αντεπεξέλθω. Πολλοί έλεγαν πως έφυγα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για λάθος λόγους, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήθελα να παίξω σε μία κορυφαία ομάδα όπως η Τσέλσι», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Παρόλα αυτά, μετά από δύο χρόνια παίζοντας δανεικός, το να επιστρέψω και να κάθομαι στον πάγκο, πραγματικά δεν θα με βοηθήσει. Επομένως οι διοικούντες την Τσέλσι θα αποφασίσουν τι θα είναι καλύτερο για την καριέρα μου και τι θα κάνω του χρόνου», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: