Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Κούγιας: «Κανένα πρόβλημα για την Παναχαϊκή ενόψει πλέι οφ»

Δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ Παναχαϊκή με πρώην ποδοσφαιριστές, όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας σε τοπική εφημερίδα της Πάτρας.

Κούγιας: «Κανένα πρόβλημα για την Παναχαϊκή ενόψει πλέι οφ»
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμιά οφειλή σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, άρα κανένας κίνδυνος συμμετοχής στα πλέι οφ.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της Αχαϊκής ομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Τρίτη (21/4) όπου θα δώσει εξηγήσεις για το θέμα που πρόεκυψε.

Αναλυτικά

«Το λέω για να το ξεκαθαρίσω, δεν υπάρχει καμία οφειλή της ΠΑΕ Παναχαϊκή προς πρώην παίκτη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την ομάδα εν όψει των πλέι οφ. Οι όποιες οφειλές υπάρχουν, αφορούν συναλλαγματικές προσωπικές μου και μιλάμε για τα εξής: Πακάλτσης 9.000 ευρώ, Τσεμπερίδης 7.000, Κωστόπουλος 2.000 ευρώ, Κοντογουλιδης 1.000 ευρώ, Ατματζιδης 5.000 ευρώ, Χλωρός 1.000 ευρώ, Καραμανλής 5.000 ευρώ, Σταυριανός 3.000 ευρώ και Λουμπαρδέας 5.000 ευρώ. Την Τρίτη θα δώσω συνέντευξη Τύπου που θα μιλήσω αναλυτικά για όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: