Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μιλά με Λίβερπουλ ο Φαλκάο!!

Σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες τη Λίβερπουλ βρίσκεται η πλευρά του Ραδαμέλ Φαλκάο, συζητώντας φυσικά το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στο «Άνφιλντ» το ερχόμενο καλοκαίρι!  
Να που οι φήμες είχαν τελικά βάση! Ο ατζέντης του Ραδαμέλ Φαλκάο, έχοντας αντιληφθεί πλέον ότι οι πιθανότητες να μείνει ο πελάτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι... μηδαμινές, αποφάσισε να αρχίσει συζητήσεις με τη Λίβερπουλ, η οποία είχε εκφράσει πρόσφατα το ενδιαφέρον της να τον πάρει στο «Άνφιλντ»!
Πληροφορίες της «Express» αναφέρουν ότι ο Χόρχε Μέντες έκανε ήδη μια πρώτη κουβέντα με τους «κόκκινους», προκειμένου να διαπιστώσει τις πραγματικές τους προθέσεις για τον Κολομβιανό, ενώ εκτιμάται ότι σύντομα θα καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι μαζί τους.
Όλα αυτά και ενώ σύσσωμα τα αγγλικά Μέσα συνεχίζουν να παρουσιάζουν «τελειωμένο» τον διεθνή φορ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη ενημερώσει τη Μονακό πως δεν πρόκειται να καταβάλλουν την οψιόν για την αγορά του.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: