Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πρόβλημα με το άρθρο 44!

Ποσό ύψους 35.000 ευρώ μέχρι την επόμενη Πέμπτη καλούνται να καταβάλουν οι «κιτρινόμαυροι», ώστε να μην αναβιώσει το χρέος από το άρθρο 44!
Του Μιχάλη Σαρόπουλου
Αντανακλαστικά καλούνται να δείξουν οι άνθρωποι του Άρη και να προβούν σε αποπληρωμή της τελευταίας δόσης για τη ρύθμιση, στην οποία είχε υπαχθεί η Π.Α.Ε. το 2004, επιτρέποντάς της να εξοφλήσει σταδιακά χρέη που ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ, μαζί με τις προσαυξήσεις.
Την ενημέρωση πως μέρος της τελευταίας δόσης, που αφορά την αποπληρωμή του άρθρου 44, θα πρέπει να καταβάλουν μέχρι την επόμενη Πέμπτη έλαβαν οι ιθύνοντες του Άρη, που θα πρέπει να αντιληφθούν τη σημασία που έχει η εν λόγω πληρωμή, αναφορικά με την ολοκλήρωση της ειδικής εκκαθάρισης.
Το ύψος του ποσού που πρέπει να καταβληθεί δεν ξεπερνά τις 35.000 ευρώ και η καταβολή του είναι επιτακτική, καθώς σε αντίθετη περίπτωση το ποσό που θα αναβιώσει θα προστεθεί στα υπάρχοντα χρέη, ανεβάζοντας το ύψος τους πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας άμεση επίπτωση στο χαρτόσημο της ειδικής εκκαθάρισης.
Τα φυσικά πρόσωπα
Οι επιπτώσεις που θα προκύψουν, πέρα από την κατακόρυφη άνοδο του ποσού θα χρειαστεί να πληρώσουν οι άνθρωποι του Άρη για την ειδική εκκαθάριση, θα αφορούν και φυσικά πρόσωπα.
Αναλυτικότερα, οι διοικήσεις από το 2004 και έπειτα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς η μη αποπληρωμή των δόσεων θα τους βαρύνει άμεσα και ουσιαστικά δεν θα επαναφερθούν και αστικές ευθύνες στα πρόσωπά τους.
Σκέψεις για αποπληρωμή
Οι επόμενες κινήσεις από τους ανθρώπους του Άρη, αφορούν την αποπληρωμή του συγκεκριμένου ποσού, με τον Ερασιτέχνη να έχει επαφές με νομικούς αλλά και με την οικονομική επιθεώρηση, ώστε να βρεθεί λύση, μέχρι την προσεχή Πέμπτη.
Σήμερα, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη Φ.Α.Ε. Θεσσαλονίκης νομικοί εκπρόσωποι τόσο των φυσικών προσώπων, όσο και του Α.Σ. , με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή για την αποπληρωμή της δόσης.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: