Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Νιούκαστλ - Σουόνσι!! (preview)

Την πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν δύο ολόκληρους μήνες ψάχνει η Νιούκαστλ, η οποία φιλοξενεί στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής την αδιάφορη βαθμολογικά, Σουόνσι.
Οι «καρακάξες» βρίσκονται σε… τραγική αγωνιστική κατάσταση και τα αποτελέσματά τους το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Η εντός έδρας ήττα (1-3) από την Τότεναμ (στο μισοάδειο «St James’ Park»λόγω της κόντρας διοίκησης-οπαδών) την περασμένη αγωνιστική ήταν η έκτη συνεχόμενη για την ομάδα του Τζον Κάρβερ, που έχει να νικήσει από τις 28/2 (1-0 τη Βίλα) και με 35 βαθμούς αρχίζει να κοιτά όλο και πιο… προσεκτικά τι συμβαίνει στη μάχη της ουράς.
Η Σουόνσι από την άλλη εμφανίζεται εδώ και καιρό απελευθερωμένη από κάθε άγχος, ωστόσο, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έμεινε μακριά από τις επιτυχίες. Το εκτός έδρας 1-1 με την Έβερτον ακολούθησε η ήττα (0-2) στην έδρας της Λέστερ την περασμένη εβδομάδα, με τους «κύκνους» να έχουν μείνει στους 47 βαθμούς αλλά να παραμένουν στην 8η θέση, πάνω από τη Στόουκ.
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν για ακόμα ένα ματς τις υπηρεσίες των Σισέ και Σισοκό, ενώ στα… πιτς παραμένουν οι Στίβεν Τέιλορ, Τιοτέ, Αϊνταρά, Άλνγουικ και Άαρονς.
Στην αντίπερα όχθη ο Γκάρι Μονγκ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό ματς τους τραυματίες Γκομίς, Νόουτον, Κάρολ, αλλά και τον τιμωρημένο Τέιλορ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Γουίλαμσον, Ρ.Τέιλορ, Ανίτα, Κόμπακ, Αμπέιντ, Γκουφράν, Καμπελά, Πέρεθ
Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Αμάτ, Κορκ, Σουνγκ-Γιουνγκ, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ, Ολιβέιρα
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: