Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα!! (preview)

Η φορμαρισμένη και φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας, Άστον Βίλα, επισκέπτεται με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το «Etihad» για να κοντραριστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι στην 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Συνήλθαν οι «πολίτες», όμως ζουν με τον κίνδυνο της πιθανής απώλειας του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει παραδώσει τον τίτλο από καιρό στην Τσέλσι και πλέον απλά συμπληρώνει την πρώτη τετράδα, δίχως όμως να την έχει σίγουρη! Προέρχεται από τη νίκη (2-0) επί της Γουέστ Χαμ και βρίσκεται στο +7 από την 5η Λίβερπουλ που όμως έχει ένα ματς λιγότερο από τους εν ενεργεία Πρωταθλητές της χώρας.
Μέσα σε όλα, έχει προκύψει και το θέμα με τον Γιάγια Τουρέ, το μέλλον του οποίου πιθανότατα θα είναι μακριά από το Μάντσεστερ, νιώθωντας πλέον την ανάγκη για κάτι καινούριο.
Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη περίοδο και σίγουρα διανύει τις πιο χαρούμενες μέρες της φετινής σεζόν. Με τον Τιμ Σέργουντ είναι πλέον μια ομάδα με πλάνο μέσα στο γήπεδο, τσαμπουκά και απόλυτα υπολογίσιμη, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη με απόσταση τεσσάρων βαθμών πλέον, ενώ, η Βίλα βρίσκεται και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά το 2-1 επί της Λίβερπουλ στον πρόσφατο ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ».
Στα του πρωταθλήματος, οι «χωριάτες» προέρχονται από το εκτός έδρας 1-0 επί της Τότεναμ και η μοναδική έγνοια τους μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Μαΐου, θα είναι να μην επιτρέψουν στις Σάντερλαντ, Χαλ και Λέστερ να τη βάλουν σε μεγάλο κίνδυνο, αφού οι τρεις τους έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο...
Στα αγωνιστικά, ο Νταβίντ Σίλβα είναι μια χαρά και θα παίξει παρά το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο αριστερό ζυγωματικό στο τελευταίο ματς με τη Γουέστ Χαμ, ενώ και οι Μπονί και Μίλνερ θέτουν εαυτόν στη διάθεση του Πελεγκρίνι. Εκτός οι Κομπανί, Κλισί, Νασρί και Γιόβετιτς.
Επιστρέφει ο Αγκμπονλαχόρ που έχασε τον ημιτελικό Κυπέλλου με πρόβλημα τραυματισμού, υπολογίζονται οι Σεντέρος και Σισοκό, εκτός οι Κλαρκ, Χάτον και Μπέικερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ – Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σίλβα – Αγουέρο, Τζέκο
Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Μπακούνα, Οκόρε, Φλάαρ, Ρίτσαρντσον – Κλέβερλι, Γουέστγουντ, Ντελφ – Γκρίλις, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: