Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σαουθάμπτον – Τότεναμ!! (preview)

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο επιστρέφει στο «St. Mary's» όπου έχει μόνο καλές αναμνήσεις και η Τότεναμ θα προσπαθήσει στην έδρα της Σαουθάμπτον για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ να κρατηθεί στην 6η και σίγουρα προνομιούχο θέση. Εξαντλεί τις πιθανότητές της η ομάδα του Κούμαν, που ελπίζει και στην... Άρσεναλ.
Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι μάχονται για μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα, η 6η δίνει σίγουρα εισιτήριο, με την 7η να βρίσκεται σε... αναμονή.
Το μικρό προβάδισμα για την επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στην Ευρώπη το έχει η Τότεναμ που βρίσκεται στο 6ο σκαλί, όμως, ο ένας πόντος που τη χωρίζει από τη Σαουθάμπτον δεν της επιτρέπει να εφησυχάσει και να χαλαρώσει. Αν η Άρσεναλ κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας στον τελικό της 30ης Μαΐου απέναντι στην Άστον Βίλα, τότε θ' ανοίξει και η 7η θέση, σε διαφορετική περίπτωση οι «άγιοι» θα πρέπει να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ανατροπής της επικρατούσας κατάστασης στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι σημερινοί γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με σκορ 2-1 από τη Στόουκ στο «Μπριτάνια» σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλοί, αλλά δέχθηκαν το γκολ που τους άφησε δίχως βαθμό από την αναμέτρηση, στο φινάλε. Αντίθετα, η ομάδα του Ποκετίνο έκανε επιβλητικό πέρασμα από το «St. James' Park» με σκορ 3-1, με τον Χάρι Κέιν να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής του συλλόγου που φτάνει τα 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε μια αγωνιστική περίοδο, μετά τον Γκάρι Λίνεκερ από το 1992!
Στα αγωνιστικά, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ θα είναι διαθέσιμος για τη Σαουθάμπτον παρά τις ενοχλήσεις στον ώμο, τιμωρημένος είναι ο Γουανιάμα, εκτός παραμένουν οι Τζούρισιτς, Φόρστερ και Ροντρίγκεζ.
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ούγκο Γιορίς για την Τότεναμ, με τον Γάλλο πορτιέρο να είναι αμφίβολος λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό στο γόνατο, εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γουόκερ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Σαουθάμπτον (4-3-3): Κ.Ντέιβις – Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Μπέρτραντ – Σνάιντερλιν, Γουόρντ Πρόους, Σ.Ντέιβις – Τάντιτς, Πελέ, Μανέ
Τότεναμ (4-2-3-1): Βορμ – Ντάιερ, Φάζιο, Βερτόνχεν, Ρόους – Μπενταλέμπ, Μέισον – Λαμέλα, Έρικσεν, Τσαντλί - Κέιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: