Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Διαπραγματεύσεις για Σα!!

Σε ανοικτή γραμμή με τη Λέγκια για την απόκτηση του Ορλάντο Σα βρίσκεται η ΑΕΚ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης. Το ερωτηματικό στις σκέψεις του Δέλλα εν όψει Ηρακλή.

Διαπραγματεύσεις για Σα
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ έχει πάψει προ πολλού να είναι απλώς φιλολογικό για τον Ορλάντο Σα. Μετά την κρούση στην πλευρά του παίκτη, η «Ένωση» έχει χτυπήσει και την πόρτα της Λέγκια. Η αρχική πρόταση των 500.000 ευρώ δεν ικανοποίησε τους Πολωνούς, αλλά το θέμα παραμένει… ορθάνοιχτο και τις τελευταίες μέρες γίνονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Πορτογάλος φορ, που εσχάτως έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του (Χένινγκ Μπεργκ) και δεν αγωνίζεται, ασκεί πιέσεις για να πάρει μεταγραφή και ψηφίζει ξεκάθαρα… ΑΕΚ. Μένει, ωστόσο, να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του, που σε πρώτη φάση οι απαιτήσεις της είχαν κριθεί υπερβολικές αγγίζοντας επταψήφιο αριθμό.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη εβδομάδα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει σε Γαλλία και Βέλγιο για να παρακολουθήσει παίκτες εστιάζοντας κυρίως σε στόπερ.

Ένα ερωτηματικό

Ο παίκτης που θα πάρει το ρόλο του άτυχου Μάνταλου στη θέση του επιτελικού χαφ είναι το ερωτηματικό στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα για την αυριανή πρεμιέρα των play offs απέναντι στον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» (18:00). Αρχικά φαινόταν ο Ζόριτς να έχει μεγάλο προβάδισμα, αλλά χθες δοκιμάστηκε εκεί ο Γροντής, ενώ υπάρχει κι άλλο δύο σενάριο που θα οδηγήσει σε ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα. Αυτό θέλει τον Μπαρμπόσα σε αυτή τη θέση, με τον Αραβίδη να περνά αριστερά και τον Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ντακόλ, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Μάνταλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: