Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Γουέστ Μπρομ - Λίβερπουλ!! (preview)

Να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και να επιστρέψει στις νίκες, εξαντλώντας τις πιθανότητές της για μια θέση στην τετράδα θα προσπαθήσει η Λίβερπουλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ.
Οι «κόκκινοι» αν και προηγήθηκαν, γνώρισαν τελικά την ήττα (1-2) από την Άστον Βίλα και έχασαν έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο, στην τελευταία σεζόν του Στίβεν Τζέραρντ. Πλέον ο μοναδικός ο μοναδικός τους στόχος είναι στο πρωτάθλημα, όπου πρωτίστως θα πρέπει να μείνουν μπροστά από Τότεναμ και Σαουθάμπτον (παίζουν μεταξύ τους), αλλά θα προσπαθήσουν να ασκήσουν και πίεση στην πρωτοπόρο τετράδα (-7 από Σίτι με ματς λιγότερο).
Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της Κρίσταλ Πάλας, που την έφερε-με ματς περισσότερο-στους 36 βαθμούς και το +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Τόνι Πιούλις, που πλέον έχει σαφώς λιγότερο άγχος, θα παραταχθεί σήμερα χωρίς τον τιμωρημένο Μουλούμπου και τον τραυματία Φόστερ. Λογικά θα προλάβει το ματς ο Ντόουσον, αντίθετα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα που ανήκει ο Γουίσντομ.
Ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είδε μόλις προχθές τον Τζόρνταν Χέντερσον να ανανεώνει το συμβόλαιό του, ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στάριτζ, Σακό και Λέιβα, ενώ λογικά επιστρέφει ο Λαλάνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Μόρισον, Γκάρντνερ, Μπεραχίνο, Ανιτσέμπε
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Σκρτελ, Λόβρεν, Τσαν, Άλεν, Χέντερσον, Μορένο, Μάρκοβιτς, Τζέραρντ, Κουτίνιο, Στέρλινγκ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: