Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο Μπλουμς για Παναθηναϊκό και… Ολυμπιακό!!

Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα ο Γιάνις Μπλουμς έθεσε στόχο το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό κι έχρισε φαβορί την ΤΣΣΚΑ για τον ημιτελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπλουμς για Παναθηναϊκό και… Ολυμπιακό
Σύνθημα… τίτλου έδωσε ο Γιάνις Μπλουμς για τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα, ενώ εκτίμησε πως η ΤΣΣΚΑ είναι φαβορί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο Final Four. Ενδιαφέρον έχουν όσα είπε για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Αναλυτικά, ο Γιάνις Μπλουμς μίλησε για:

-τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ: «Η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα με εντυπωσιακό ταλέντο, στους δύο πρώτους αγώνες ηττηθήκαμε με ευκολία, όμως στις δύο επόμενες αναμετρήσεις δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε. Αν και στην Αθήνα η εξέλιξη των αγώνων ήταν ανάλογη με εκείνους της Μόσχας τότε θα λέγαμε ότι η δουλειά που κάνουμε δεν αποδίδει. Θέλαμε να νικήσουμε στους δύο εντός έδρας αγώνες, όπως την περασμένη σεζόν, για να οδηγήσουμε την σειρά σε πέντε αγώνες. Ο προπονητής άνοιξε το rotation στον 4ο αγώνα, καθώς αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κόπωση στους παίκτες που ηγούνται».

-τον απολογισμό της πορείας στην Ευρωλίγκα: «Νομίζω ότι θα είχαμε αυξημένες πιθανότητες να βρεθούμε στο F4, αν στην φάση του Top 16 τερματίζαμε στην δεύτερη ή την τρίτη θέση και αποφεύγαμε την ΤΣΣΚΑ. Έχουμε ταλέντο σαν ομάδα, όμως φέτος έχουμε χάσει 5-6 αγώνες κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Επίσης κατά την διάρκεια της σεζόν έχουμε συνεχώς τραυματισμούς. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση. Ακόμη και την πρόκριση να μην εξασφαλίζαμε θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε την σειρά με την ΤΣΣΚΑ σε 5ο αγώνα».

-το χρόνο συμμετοχής του: «Νιώθω καλά, είμαι σε καλή φόρμα. Είναι δύσκολο να μην αγωνίζεσαι, όμως προπονούμαι κανονικά και είμαι έτοιμος να παίξω ανά πάσα στιγμή. Όταν επέστρεψαν οι τραυματίες, μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχής μου, κάτι που ήταν λογικό καθώς ήμουν ο αντικαταστάτης του ΝτεΜάρκους Νέλσον. Τώρα είναι δύσκολο να βρω χρόνο συμμετοχής, όμως κάθε παίκτης θα ήθελε να ανήκει και να φοράει την φανέλα του σπουδαίου Παναθηναϊκού».

-τη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε ήδη κατακτήσει το Κύπελλο. Από τους τρεις στόχους ήταν ο πιο εύκολος. Ακολουθούσε η καλή πορεία στην Ευρωλίγκα και στην κορυφή είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

-τη μονομαχία ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακού: «Η ΤΣΣΚΑ θ' αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει αντιπαλότητα από το 2012. Νομίζω ότι θα είναι λίγο φοβισμένοι γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα έχει ενδιαφέρον, όμως θεωρώ ότι αν δεν συμβεί κάτι δραστικό η ΤΣΣΚΑ θα νικήσει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το F4 δεν είναι σειρά αγώνων, αλλά μόνο μια αναμέτρηση όπου όλα μπορούν να συμβούν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: