Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κρίσταλ Πάλας – Χαλ! (preview)

Αν μία ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, αυτή είναι η Χαλ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, ο υποβιβασμός για τις «τίγρεις» φαντάζει όλο και πιο πιθανός.
Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια υπέστη την περασμένη αγωνιστική η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.
Οι «αετοί» θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, μπαίνοντας στην τελευεταία πεντάδα παιχνιδιών, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Χαλ, με περίσσια αυτοπεποίθηση και λιγοστό άγχος.
Στον αντίποδα, η Χαλ δεν λέει με τίποτα να «σηκώσει κεφάλι». Έχοντας αποκομίσει μόλις δύο βαθμούς στα πεντε τελευταία της παιχνίδια, οι «τίγρεις» βρίσκονται ισόβαθμοι με τη Λέστερ (18η θέση λόγω διαφοράς τερμάτων) και «φλερτάρει» σε μεγάλο βαθμό με τον υποβιβασμό.
Το σύνολο του Στιβ Μπρους «καίγεται» για τη νίκη, καθώς συνδιασμοί αποτελεσμάτων από τις ομάδες που βρίσκονται στις κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, μπορούν να το φέρουν ακόμα και τελευταίο στον βαθμολογικό πίνακα.
Οδηγός για τη Χαλ το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-0, η πρώτη τους στους οχτώ αγώνες που έχουν δώσει κόντρα στους Λονδρέζους.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:
Μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής έχει Λι Τσουνγκ-Γιονγκ, ο οποίος παραμένει τραυματίας μετά από την μεταγραφή του από τη Μπόλτον.
Στα «πιτς» παραμένουν οι Μαρουάν Σαμάκ και ο Φρέιζερ Κάμπελ λόγω προβλημάτων στον δικέφαλο, την ώρα που τόσο ο Τζόρνταν Ματς, όσο και ο Ζερόμ Τόμας είναι εξίσου αμφίβολοι.
Χαλ:
Τη δεύτερη από τις συνολικά τρεις αγωνιστικές τιμωρίας που του έχουν επιβληθεί εκτίει στο συγκεκριμένο ματς ο Ντέιβιντ Μέιλερ.
Κέρτις Ντέιβις και Νίκιτσα Γέλαβιτς παραμένουν εκτός λόγω ενοχλήσεων σε δικέφαλο και γόνατο αντίστοιχα.
Πιθανή η συμμετοχή του Γκαστόν Ραμίρεζ. Ελπίδες συμμετοχής και για τον Μοχάμεντ Ντιαμέ, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Νταν, Ντελανεϊ, Σουαρέ, Γουόρντ – Μπολάσι, Γέντινακ, ΜακΆθρουρ, Πάντσεον, Ζαχά - Μάρεϊ
Χαλ: Χάρπερ – Μπρους, Τσέστερ, Ντόουσον, ΜακΣέιν – Ντιαμέ, Ελμοχαμαντί, Χαντλστόουν, Λίβερμορ – Αλουκό, Εντόι
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: